tiistai 7. helmikuuta 2012

Try to get my money like an Anaconda






Heipat, jo toistamiseen tänään :-)

Loppuilta onkin mennyt tässä koneella ja.... uskontoa lukiessa! Okei, en oo edennyt paljoa vielä mut pääasia että alotin. Oon kuitenkin tehnyt jo kolme sivua muistiinpanoja, mikä on miusta ihan hyvä saavutus. ;) Tossa samalla tutkailin aikaisemmin miun uutta lukujärjestystä, kun uus jakso alkaa huomenna. Miul ei ikävä kyllä oo lukulomaa, kun tietyistä syistä miun koulunkäynti vähän kärsi viimejaksossa ja jätin pari kurssia kesken.. Mut näyttää kieltämättä toi jakso ihan mukiinmenevältä, torstaisin ei oo ollenkaan koulua ja maanantaisinkin vaan yks tunti, sekin alkaa vasta yhdeltä. :-) Jaksaa hymyilyttää.

Ajattelin tulla vaan vähän päivittelemään tänne, vaikkei mitää kummempaa asiaa oo. Nyt aion kyllä lopettaa ton muokkausohjelmalla pelleilyn, ainankin vähäks aikaa. :-D Haha. Iskä toi äske miulle sipsiä ja nyt nautin jakson Greyn anatomiaa, sit jatkuu ankara lukeminen! Huomenna aattelin toteuttaa yhen toivepostauksen ja sellasta pientä. ;-) Nyt illanjatkot kaikille!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. mikä muokkausohjelma sulla on. mun rakastama picnik (josta joku toinen ano jo mainitsikin) lopettaa ja tarvitsen jotain sen rilalle. (photoscape on jo, eli jos sitä käytät niin voivoi)

    VastaaPoista
  2. millä kameralla taltioit sun kuvat?

    XX HEIDI CATERINA

    searchingforLBD.blogspot.com

    VastaaPoista