tiistai 21. helmikuuta 2012

Now you're just somebody that I used to know




Risteilytuliaisia.. B-)




Paras leipä ever, 7up laivalta, Smaaash & kuivattua mangoa♥

Ciao!

Miten turha päivä, en oo saanu mitään aikaseks. Aamulla kävin ensimmäistä kertaa elämäni aikana verikokeissa ja nyt on käsi kipeä :-D Mutta selvisin hengissä! Lääkärin jälkee käväsin kaupassa ja ostin ehkä maailman parhaimman täytetyn broileri-leivän ja vähän suklaata, nam!

Lääkärin jälkeen oonki vaa oleillu kotona - en tajua miten oon ollu tänään näin väsyny.. Katoin myös pitkästä aikaa muutaman jakson Greyn anatomiaa ja söin ehkä maailman parasta & yksinkertaisinta ruokaa ikinä. Äitin ruoka, nam♥
Nyt lähen ulos muutaman kaverin kanssa, eikä tälle illalle muita suunnitelmia ookkaan!
Heipat kaikille :-)

♥Niina

4 kommenttia:

  1. ah, ihana ku oon lukenu siun blogii alust asti, (johtuskohan mainostuksesta fb ;)) niin kiva nähä sun kehitystä kuvaamisessa ja muutenkii täst blogist tulee kivempi, ku oot ruvennu muokkaa kuvii ja tällee :) hihiiiiii jatka tyttö hyvä !

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! :-) Itekki oon tyytyväisempi tähän blogiin nykyisin, mutta eikös harjoitus teekin mestarin ;-) Ja jatkan mielelläni, ei ollut tarkoitus lopettaakaan koska nautin tästä hommasta kuitenkin sen verran paljon! :)

    VastaaPoista
  3. siis mite siun hiukset näyttäis joka kerta lyhyemmilt ja lyhyemmilt ;o

    VastaaPoista
  4. No hmm hyvä kysymys, ihan samanpituset ne kyl on :-D Mut tos viimeses kuvas näyttää etenkin lyhyemmilt mut ne jatkuu viel tonne kyl! Heh :)

    VastaaPoista