sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

I know I should be living every second like it's my last

 Kelt. toppi & Run fast t-paita Intersportista // oranssi toppi Cubuksesta

Hellurei !

Miulla on lähteny ihan käsistä tämä shoppailu, ai kauhea. Eilen päädyttiin Lebun kanssa keskustaan ja Cubuksen kohdalla kävi vähän huonosti. Alusvaatteita lähdin ostamaan ja tulin mukana kauhea kasa urheiluvaatteita :-D Hups! Mut onpahan kerrankin kaikkea värikästä!

Huomenna miulla sitten alkaa se kauan puhuttu työharjoittelu. Jos totta puhutaan, tällä hetkellä en oo ihan kauhean innoissani asiasta. On lähteny niin hankalasti käyntiin tää koko juttu, sopparitki kirjoitettu kahteen kertaan kun työkkärille ei kelvannut yms.. Ja sitten siihen päälle vielä se, että oon ihan hirveä stressaaja tällaisten uusien asioiden suhteen.. Että en varmaan nuku ensi yönä :-D Vaikka se on tottu koulu, jossa tuli itsekin vietettyä kuusi ensimmäistä kouluvuotta. Mut silti, tää on ku ensimmäinen koulupäivä, hah.
Mutta ehkä tää tästä. Onneks pääsen sitten illaksi poikaystävän luo, se voi sit lohduttaa miuta jos eka päivä onkin jostain syystä ollut täysi fiasko. No eipä vaan, nyt suihkun kautta nukkumaan! Pitäkää miulle peukkuja.

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti