keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Clap along if you know what happiness is to you

Sain nämä eilen äitiltä! Meikkejä/meikkepusseja kun ei vaan voi koskaan olla liikaa!
Pikkuveikka♥
Pörröpää
En saanut unta :-(

Moi! Pikapostauksen paikka tähän väliin, oon niin hyväntuulinen ja iloinen joten pakko jakaa sitä vähän muillekin :-)

Kello on vasta kolme ja tää on ollut ihan superhyvä päivä ainakin tähän asti. Oon hassutellu veljeni kanssa täällä kotosalla - on muuten ihan jättemukavaa kun ollaan jo sen verran ''aikuisia'', ettei toisen kanssa tarvitse tapella kokoajan. Ennen sain aina lelumiekoista päähän ja millon mitäkin, mut osaa tuo olla näköjään ihan mukavakin. Terveisiä sinne seinän toiselle puolelle, tiedän että luet tän ;-)
Myöhemmin tänään lähden B:n kanssa kyläilemään entiselle koulukaverilleni ! Ja vielä kirsikkana kakun päällä, ajattelin lähteä illalla ulkoiluttamaan lenkkareita ekaa kertaa tänä keväänä. 


Ja lopuksi ajattelin vielä hiukan ylpeillä. Tänä aamuna nimittäin ajattelin ihan huvin vuoksi sovittaa shortsejani. Vasemmanpuoleiset shortsit olivat miulle vielä viime syksynä ihan tyköistuvat. Eipä vaan olleet enää. Oikeanpuoleiset shortsit puolestaan tilasin vahingossa koko liian pienet, mutten raaskinut heittää niitä pois. Ja onneksi en heittänyt, sillä tänä aamuna niitä sovittaessani, mie vihdoin mahduin niihin♥ Tiedättekö, kuinka hyvältä tuo tuntui? Oon ollut yhtä hymyä sen jälkeen - ja kaikki tämä vain puolessa vuodessa :-) En oo ehkä maailman ahkerin salillakävijä, mut oon saanut jotain aikaan. Ja oon ylpeä. Jes.

♥Niina

4 kommenttia:

  1. ihanan energinen postaus! 8---)

    VastaaPoista
  2. Vitsit nyt siun inspaamana tuli kyl sellai fiilis et tekis mieli lähtee lenkille! Heh... mut hei vautsi, oot iha tikis! Gongrats mate ♡
    T. Ex-naapuri ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no voi :) harmi ku et enää asu naapuris, ois voinu muute lähtee yhessä ! ;)
      ja en mie nyt ehkä ihan tikissä viel oo, mut suunta on vaan parempaa päi :) kiitos kommentista ihana ex-naapurini ♥

      Poista