torstai 20. maaliskuuta 2014

Ei toista kertaa samaa virhettä tehdä


Tsaukki ! 

Miulla oli sopivasti muutaman tunnin luppoaika tässä, ennen kuin lähden viettämään isä-tytär laatuaikaa sulkapallon parissa ! Joten tulinpa lätkäisemään muutamat puhelinkuvat tänne.


Oon tänään hoitanut ja yrittänyt hoitaa asioita. Ostanut kaikkea tarpeellista, uusinut salikortin (jonne muuten aion vielä viimeisillä voimillani raahautua tänään sulkapallon jälkeen!), käynyt järjestelemässä kirppispöydän ja käynyt kahvilla tyttöjeni kanssa. Yritin myös soitella työharjoittelupaikkaankin, mutta eipä kuulunut vastausta.. Noh, jätetään se huomiselle.


Eilen käytiin N:n kanssa turkkilaisessa kahvilassa juomassa kahvit :-) Josta siis tuo ylempi kuva. Tänään pitää vielä illemmalla tehdä yhteishaku - iiks ! Samoin Kelajuttuja täytellä. Kun ne on kunnialla tehty, tilaan itselleni täydellisen mekon♥ Wuppiduu!


Ja vielä myöhemmin myöhemmin myöhemmin tänään, poikaystäväni tulee viereeni nukkumaan♥ On ihan hurjaa, että meilläkin tulee parin viikon päästä jo vuosi täyteen ! Mutta siihen aiheeseen sitten myöhemmin ;-)


Nyt kulutan aikaani vielä reilu tunnin verran, jotta pääsen sulkapallon pariin. Se on niin kivaa !
Tää oli hyvin sekalainen postaus - tuntuu kyllä etten paljon muunlaisia osaa tehdäkään. Heh. Nää menee NIIN aina pelkkien kuulumisien puolelle. Mutta sama se, itseäni vartenhan mie tätän vaan kirjotan. Pus.

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti