torstai 15. elokuuta 2013

They won't get inside our happiness


 Hei ja hyvää torstaita kaikki!

Hieno aloituskuva heti alkuun, tättärää. Siinä me, työn raskaan raatajat. Työjutskat ei ehkä lukijoita kauheesti kiinnosta, ihan ymmärrettävää kyllä. Pakko kumminkin sanoa sen verran, että meillä ei ihan normi työpäivä ollutkaan. Oli ns. ''huoltopäivä'' ,joka tarkoittaa aikalailla sitä, ettei tehdä mitään. Eikä me tehtykään, paitsi käytiin ihastelemassa Nordkalkin louhoksia, hassuteltiin ja fiilisteltiin hyvää musiikkia. Näin iisin päivän jälkeen ehkä jaksaa painaa vielä huomisen, sitten onkin jo viikonloppu!


Rakas kaimani sai tänään loistoidean lähteä ''treffeille'' näin tyttöjen kesken ja idea saikin kannatusta. Ensin mentiin Oléseen syömään, sieltä Lucky Monkeysiin kahville ja sen jälkeen Peksi liittyi seuraamme ja mentiin kolmestaan leffaan katsomaan Suuri puhallus. On ollu treffejä tälle päivälle kyllä ihan urakalla ja leffakin oli tosi hyvä :-) Onnistunut sadepäivä takana!


Huomenna piti lähteä mökille poikaystävän, serkun ja hänen tyttöystävänsä kanssa, mutta idea menikin sitten ihan puihin. Ei sille mitään sitten voinut ja nyt mennään J:n kanssa ihan kaksin :-) 

Uh, oon niin poikki. Miun ajatukset ''erikoisesta'' postauksesta vähän jäi, eikä tullut niitä järkkärikuviakaan. Oon niin huono bloggaaja :-D Miks tän nykyteknologian pitää olla näin helppoa, että kännykälläkin saa jo sen verran hyviä kuvia että kuvaa sitten useammin/mieluummin sillä, kuin isolla kameralla. Vaikka onhan järjestelmäkamera ihan eri asia, kuin puhelin. 


Jos sitä vaan lähtisi suosiolla nukkumaan, on nääs vähän univelkaa taas kertynyt. Ensi viikolla sitten voisi taas palata kehiin kunnon jutuilla ja kuvilla, kun on taas saanut levätä ja rauhoittua. Hyvät yöt!

Treffivaatetus

♥Niina

8 kommenttia:

  1. sanontahan sanoo että paras kamera on se mikä on mukana. Hyvää Juhannusta! t:Timo Penttilä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä oo moista sanontaa kuullu mut toi kyllä aikalailla pitää paikkansa :-D Haha joo hyvät hanukat sinnekin!

      Poista
  2. Tajuttoman näköinen tuo kaivos!

    VastaaPoista
  3. Millainen Suuri Puhallus oli,
    kannattaako mennä katsomaan :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miusta itestäni se oli ainakii tosi hyvä ja vähän erilainen leffa, sitä oli kiva kattoa eikä tarvinnu kyttäillä kelloa et millohan loppuis :) kyl mie ainakii suosittelen, se nyt ei vaan tääl Lappeenrannas oo ainakaa enää ku (vissiin?) tänään vaan leffoissa!

      Poista
  4. MISTÄ on tuo aivan ihana harmaa pitkähihainen paita? rakastuin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti, eikö ookkin ihana! Tilasin sen Nellyltä :--)

      Poista