torstai 15. elokuuta 2013

My friends say I'm lucky to have found someone as good as you

 

Moikka!

Pakko se kai on myöntää heti tähän alkuun - syksy on tullu. Oivoi. Heti näinä kahtena sateisena päivänä oon kaivannut lämpimiä neuleita ja isoa Miami -hupparia päälleni. Ostin eilen Cubuksesta kympillä tuon harmaan rakkauspipon ja se taisikin löytää paikan miun päästä koko syksyksi & talveksi.

Eilen höntyiltiin N:n kanssa siellä sekä täällä, löysin kahdet uudet farkutkin Cubuksesta. Vihaan farkkujen ostamista, miun jaloille ei koskaan löydy sopivia. :-( Shoppailun jälkeen mentiin mein kantikseen pelaamaan Scrabblea tapojemme mukaan ja hörpittiin siinä vähän kahvia/teetäkin. 


Ensi viikolla poikaystävä sitten muuttaa lopullisesti pois ja tän neidin täytyy opetella jonkin sortin kaukosuhteeseen, omg. Uskon sen toimivan ihan hyvin, mut ei se helppoa tuu ainakaan näin aluks olemaan. Onneks se intti totutti jo pikkusen tähän erossa olemiseen :-) Kuitenkaan en tällä hetkellä muuttaisi elämässäni mitään. En niin mitään.


Tää viikko on ollut aika rankka töissä, onneksi huomenna helpottaa. Sitten onkin jo perjantai ja pääsen pitkästä aikaa mökille nautiskelemaan! Palataan taas, voisin esitellä ostoksiani vaikka vähän paremmin vielä teille jos kiinnostaa. Tai yritän keksiä vaikka muuta postattavaa kun kuulumisia, hmm..


♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti