lauantai 24. elokuuta 2013

I guess the loneliness came knocking


Hellurei, se on perjantai taas ! Tai noh, nyt ollaan jo virallisesti lauantain puolella. Olin jo käymässä unten maille, mutta sainkin loistavan ajatuksen tulla bloggaamaan vielä tänne teidän iloksi, tai joksikin. Nautiskelkaa tästä !


Sain tänään puhelun ihanalta ystävältäni, joka sen samaisen puhelun aikana sanoi että ''muista, muutos on hyvästä''.  Niitä muutoksia on tullut hurjasti tässä viime aikoina, viime kuukausina, koko tän vuoden aikana. Olen elänyt muutaman kuukauden inttileskenä, saanut työpaikan jonka sopimusta vielä jatketaan ja nyt viimeisimpänä - elän virallisesti kaukosuhteessa. Eipä Kotka sinäänsä niin kaukana ole, mutta ihan tarpeeksi kaukana miulle. Oon saanut totuttautua tähän ajatukseen jo pidemmän aikaan, mutta kun torstaina sanoin heipat omalle poikaystävälle, niin kyllä se tuntui pahalta. Ja tuntuu edelleen.. Olin jo alkanut tottua ajatukseen, että voidaan nähdä vaikka päivittäin näin halutessamme. Nyt se ei olekaan enää mahdollista. Ääh. Käyttäydyn luultavasti kuin joku 15-vuotias nyt, mut ehkä tähänkin totun ajan kanssa. Ehkä löydän vielä itteni joku kaunis päivä sieltä Kotkasta kultani luota, who knows.


 Mut ettei tää nyt menis ihan pelkäks voivotteluksi, niin on tässä viikossa ollut paljon hyvääkin! Oon käynyt kahdesti melko pitkällä lenkillä ihanat kamut seurana, tehnyt töitä, sanonu heipat ihanalle työkaverilleni joka oli tänään viimeistä päivää (mutta jonka kanssa suuntaan huomenna baariin, oujee♥), toiminut ''lapsenvahtina'', käynyt Saipan pelissä vaikka inhoan jääkiekkoa, lukenut kirjaa ensimmäistä kertaa vuoteen, käynyt yksin kaupungilla, ostanut hiusvärin ja vaikka mitä muuta.


Oon mie kyllä tyytyväinen tähän kaikkeen, mitä miulla on. Ei voi muuta sanoa. Ehkä se muutos todellakin on hyvästä. Nyt on aika käydä nukkumaan, jaksaa sitten huomenna juhlia toisen töiden loppumista ja miun töiden jatkumista. Äärettömän kivaa viikonloppua itse kullekin!


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti