lauantai 3. elokuuta 2013

So fuck you, you can go cry me an ocean

Moikka ja hyvää elokuuta kaikille! :-)


Saanen täten esitellä teille uuden rakkauspaitani, jonka kotiutin eilen Seppälästä. Tarkoituksena ei todellakaan ollut mennä kaupoille, mutta sinne me Niinan kanssa eksyttiin. Kaupat olivat täynnä kaikkea ihanaa, onneksi mukaani ei tarttunut tällä kertaa tämän enempää. Jokatapauksessa, oon ihan rakastunut.


Leikin tänään pitkästä aikaa miun kameran kolmijalan kanssa ja tässä näettekin varmaan tulokset.. Näitä kuvia oli rutosti enemmänkin mutta liian monta Niinan naamaa yhteen postaukseen on vaan liikaa. :-D Tässäkin mennään jo hyvän maun rajoissa, haha.


Kotiuduin jo aamupäivällä poikaystäväni hoivista ja luulin olevani koko päivän ihan toimettomana. Olin väärässä onneksi! Päädyttiin N:n kanssa syömään Coffee Houseen, juotiin kahvit kaikessa rauhassa ja juteltiin. Käytiin moikkaamassa yhtä toveriakin ja nyt olen taas täällä. S tuli vuorostaan Lappeenrantaan joten treffaan häntä vielä illalla - so excited! Ja myöhemmin tänään hemmottelen itseäni vielä pitkällä öisellä lenkillä rakas kaima seuranani.


Ainiin, meinasin unohtaa mainita ! Moni lukikin tästä jo Facebookin kautta, mutta onhan se nyt ihan must mainita täälläkin. Nimittäin, oon tässä jo monenmoista kuukautta voivotellut sitä, kun en tiedä miten tämän toisen välivuoteni kuluttaisin.. Vähän kammoksuin ideaa työkkäristä ja uudesta työharjoittelusta ja sensellaisesta. Onneksi ei tarvitse pähkäillä enään tekemisiäni, sillä, sain eilen kuulla heti aamusta ilouutisia pomoltani. Miun työt jatkuu sittenkin vielä vuoden loppuun tai ensi vuoden helmikuuhun! Oi että. Homma ei oo luksusta, mutta kuitenkin. Eipähän mene vuosi lorvailuksi ja saan tienattua, sillä töiden jälkeiseksi ajaksi on jo pienimuotoisia suunnitelmia. Palataan niihin kuitenkin vasta ensi vuoden puolelle, johon on vielä piiiitkä aika..!


Oho, tulipas tätä tekstiä nyt paljolti yhteen postaukseen. Mut oon niin innoissani kaikesta, iiks! Makoiltuani eilen tähtitaivaan alla keskellä katua, seuranani vain maailman ihanin poikaystävä, tajusin, että miun elämä on niin hyvin ja mallillaan kun olla ja voi. Oon saanu paljon lokaa niskaani lyhyen elämäni aikana ja nyt näyttää siltä, että on kerrankin miun vuoro hymyillä.


Nyt hengähdän hetken koneen ääressä lueskellen blogeja ja nostalgisoiden vanhoja biisejä, ennenkuin tästä liikahdan taas johonkin. Palaillaan taas huomenna kaikki ihanat, uuden postauksen ainekset on jo kasassa. Se on morjes!

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti