sunnuntai 18. elokuuta 2013

If it looks like it works and it feels like works then it works


Ciao ! :-)

Kirjotin äsken ihan törkeeeeeeen pitkän tekstin tähän ja onnistuin sitten poistamaan kaiken yhdellä napin painalluksella, jes.. Noh, katsotaan mitä jaksan teille rustailla :-D

Taas yksi viikonloppu alkaa olla ohitse. Perjantaina mökkeilin poikaystävän kanssa, eilinen meni kotona. Kävin iltalenkille ja moikkaamassa entistä naapuriani, sen jälkeen makoilin sängyssä katsellen leffaa. Ei tollaset koti-illat oo oikein miun juttu, mutta siinähän se ilta vierähti kumminkin.

Miul on ollu viimeaikoina niin sekavat fiilikset, en oikein itsekään tiedä miten päin olisi. Välillä oon ihan tajuttoman onnellinen ja hyvällä tuulella, toisinaan ihan ilman syytä. Yksi asia kuitenkin on hymyilyttänyt nyt perjantaista asti, sillä meen maanantaina kirjottamaan sen työsopparin töiden jatkosta ! Parin viikon kuluttua siirryn uusiin hommiin - samaisessa tehtaassa kumminkin. Alkaa jo vähäsen jännittämään :-)
Toisekseen olen kuitenkin ollut hirveän surullinen ja alakuloinen, en tiedä johtuuko se siitä poikaystävän tulevasta muutosta. Stressaan sitä jo vähän näin etukäteen, kun ei olekkaan täällä ketään kelle kertoa kaikkia asioita. Tottakai voi aina soittaa, mutta ei se ole sama. Ehkä tähän kaukosuhteeseen tottuu ajan kanssa :-) Onneks miul on kivoja kavereita täällä vaikka millä mitalla, et tuskin mie ihan yksin jään !

Ylempänä muuten kuvia kaikista uusista, kivoista jutuista. On tuo musta paita, jonka omistan jo itseasiassa oranssina. (Äiti osaa ostaa miulle noin kivoja paitoja!!). On uusia kynsilakkoja, harmaa rakkauspipo ja tuo synttärilahjaksi S:ltä saatu kori, joka eilen löysi paikan tuosta miun hyllyn päältä. Niin kiva ja kätevä!
Ja oon jaksanu viimeaikoin kiharrella miun hiuksiakii, antaa vähä uutta ilmettä niihin ainaisiin suoriin hiuksiin.

Nyt lähden tästä kummini syntymäpäiväkahveille, vol 2! Eilen kävästiin mökillä enoni/kummini synttäreillä, tänään vuorossa toisen kummin kahvikekkerit. Haha. Palaillaan taas, heipsan :-)

♥Niina

Ps: kiva kun kävitte kommentoimassa viime postaukseen, pitkästä aikaa ! Sai vähän uutta puhtia tähän bloggailuun taas :-) Saa pommittaan useamminkin ☺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti