sunnuntai 11. elokuuta 2013

Then you got me all fucked up on love

Terppa! 

Lenkille & lääkäriin..
Huh, Kotkasta on kotiuduttu - monta tuntia takaperin jo kylläkin. Oli iha super_rentouttava viikonloppu♥ Ainut vaan, että Kotkaan päästyäni tajusin että kamera on mukana mutta muistikortti ei.. Joten sinne jäi sekin kuvien ottaminen. 


Mutta oli kyllä mukava reissu kun sai olla oman poikaystävän kanssa ihan kahdestaan omassa rauhassa. Oli kiva tehdä yhdessä ruokaa (terveisin maailman surkein kokki joka teki kumminkin syötävää kanarisottoa), katella leffoja, tiskata ja vaan lojua. Käytiin myö kumminkin eilen syömässä Amarillossa ;-)


Piti olla niin paljon kerrottavaa teille, mut mihin ne ajatukset taas karkailee.. Noh jokatapauksessa, piti illalla nähdä ihmisiä mutta kun yksikään ei vastannut puhelimeen, päätin taas lähteä lenkille. On jotenkin mukavaa lähteä lenkille vähän ärsyyntyneenä, jaksaa paljon paremmin. :-D Tällä kertaa koko lenkki meni kyllä vähän puihin, mutta tulipahan käytyä kumminkin..


En olis ikinä uskonu sanovani, että nauttisin lenkillä käymisestä. Mutta niin se taitaa nykyisin olla. Oon kumminkin aina vihannut liikuntaa, paitsi tanssia lukuunottamatta. En rupea tästä nyt teille taas jauhamaan, vaan kerron syyn miksi hehkutan tätä lenkillä käymistä kaiken aikaa. Se on miulle aika iso juttu, että edes saan itseni lenkkipolulle. Päätin jokin aika sitten, että rupean käymään vähintään kaksi kertaa viikossa lenkillä. Ja tää on pitänyt aika hyvin ja voin kaiketi olla ylpeä itsestäni?:-)


En edes halua erityisemmin laihtua, vähän vaan kiinteytyä ja pudottaa ehkä muutaman kilon. Tilasin vahingossa Nellyltä kokoa liian pienet housut ja pidän niitä nyt motivaatiohousuinani. Kohta ne on ihan täydelliset miun jalkaan, kunhan vaan vähän jaksaa panostaa tähän liikuntaan :-)

 Asuja tältä viikolta!

Jepjep, tähän hätään ei oo muuta ihmeellistä kerrottavaa. Elämä rullailee eteenpäin niinkun pitääkin, vähän ollut jonkin sortin stressiä ilmassa ja tänään olin pitkästä aikaa vähän huonolla tuulella. Mutta näitä sattuu, nyt lähden iltakahville :--) Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu!

 Miun ja N:n romanttinen illallinen♥

Amarillosafkat ;3

Niina

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi :)
    ps. tee J:stä joskus postaus, moni seuraaja/lukija varmaa venailee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oevoe, kiitos ihanasta kommentista :-)

      Ja joo, oon harkinnut tätä ja lukijatkin pyytänyt useempaan otteeseen, en vaan tiiä mitä mieltä J on tästä.. :-D Pitää vähän udella, hihi!

      Poista