keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Shoes






Heiba!

Mitää asiaa ei oikeestaa oo. Tässä vaa parit kuvat miun lempikengistä, tai ainaki niistä mitä voi täl hetkel käyttää! Kesäkenkii onki sitte astetta enemmän, pääasiassa just noita kangaskenkiä. Mut niitä sitten enemmä, ku se on ajankohtaista. ;-)

Tää siis päivä on menny iha hujauksessa, kokoaja ollu menossa ja tulossa. Vieny kavereista paikasta A paikkaan B, käyny ite vähä tanssahtelemassa, nähny miun kullannuppuja, selvittäny epäselvii juttuja yhen ihmisen kans, vaikken vielkää oo iha perillä. Huhhuh. Et semmone aika tavallinen keskiviikko. Koht alkaa tanssiharkkojen määrä tuplaantua aika urakalla, koska kevätnäytökset lähestyy. Ja parin viikon päästä meillä on ylimääräset harkat, koska me sovitetaan koko tunti peruukkeja. Siis koko se puoltoista tuntia. Fun..

Nyt miulla on vapaata ensi keskiviikkoon asti. Saas nähä mitä keksin. Pakko kyl alottaa lukemaan historiankokeeseen. Viimenen koe lukioaikana, tästä tää lähtee!

Hei muistakahaan lukea tuo edellinenkin postaus, kun se oli vähä erilainen kun yleensä! Ja kertokaa ihmeessä mielipiteenne ja muutenkin postausehdotuksia otetaan vastaan. Haluisin mieluusti vähän muutakin sisältöä tänne blogiin, joten mieluusti haluisin kuulla teiltä lukijoilta ehdotuksia.

♥Niina

3 kommenttia:

  1. Mikä HI? =) mul on huomen HI2 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan siun mieliks muute kuvasin noi Niket uudestaa tähä :-D Hihi. Tulit heti miu mielee♥

      Poista