tiistai 27. maaliskuuta 2012

In deeper than the water that Michael Phelps was in








Moikat :-)

Univelkoi oli aamulla taas miljoona ja sata tuntia, mut urheesti menin kouluu. Ja taas istuin hissantunnin verran siellä, vaikkei mitää mielee jäänykkää. Paitsi vuoden 1958 'yöpakkaset', tärkee.
Suoraa koulusta kiisin N:n luo ja tehtii superhyvää kana-fetasalaattia♥ Pohdin kyl tos just äske, et miks se on just kana-feta. Miksei vaik kana-feta-kurkku-paprika-oliivi-balsamikosalaatti?
No en tiiä, kahen mais mentii sit hakee toi yks lusmu Taavetista :-D Melkone menomesta seki.
Sit vähä laatuaikaa kavereiden kanssa ja nyt kotona. Oon nälkäkuoleman partaalla, joten ruokaa vaa naamaa ja sit Greyn anatomian parii! Siinähä se ilta taitaa mennäkki.

Tai sitten ei. Lähenki takasi ajelemaan/tekemään jotain astetta järkevämpää miu lempigimmojen (:-----D) kanssa! Mut hyvää tiistaita jokaiselle :)

♥Niina

6 kommenttia:

  1. kuka on tuo lusmu joka asuu taavetissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa kukaan tuntemani lusmu asu taavetissa, vaan käytiin hakemassa sieltä, koska 'lusmu' on siellä työharjottelussa ;-) Ja se on O, mein hyvä kaveri! :pp

      Poista
  2. hahaha rupesin miettimää, et tuo kana-feta-kurkku-paprika-oliivi-balsamikosalaatti ni et sielt puuttuu se yks tärkee et sen pitäs olla kana-feta-kurkku-paprika-oliivi-balsamiko-salaatti-salaatti :D sit olin et AAAA aivaann se on se salaatti jo se itse vihreäsalaatti.. Jjooo fiksu kommentti ! terveiset joussenost vaaa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaha, vitsit mite ihana kommentti :D:D Hieman ehkä naurahdin.. Meinasin kyl ite tehä saman mokan ku kirjotin tota juttua, mut sit tajusin et sehän on itessään kokonaan salaattia joten... :D Mut joo takasi terveisii sinne! :)

      Poista
  3. mina tassa pohdin, etta blogisi on hauska ja se ei sisalla rasismia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kiitos :D Ja juu ei sisällä, koska enhän ole rasisti :)

      Poista