keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

A man that smells like cocoa butter and cash

 Olin hetken Jenni Vartiainen.. :-D




 Joo aurinko häikäs=) ..


Heippa kaikki ihanat!:-)

Tosi ihana ja aurinkoinen päivä tänää, ei miuta taida tänää masentaa mikään. Toivottavasti. Pienii väärinkäsityksii ja pettymyksii ollu tän päivän aikana, mutta annetaan niiden nyt olla.
Vuorossa kokeisiin lukua once again, onneks ens viikon jälkeen ei enää tarvi! Illalla pääsee sit vähä rentoutuu ja nollaa pään, ku on tanssiharkat pitkästä aikaa♥ Oon kyl varmaa niin pihalla ku olla ja voi, mut yritetään..

Tän päivän asu on ihan supertylsä, en jaksanu panostaa. Ensimmäiset vaatteet vaa vedin päälle mitkä kaapista löysin. Huomenna uus yritys! Huomenna itseasiassa miulla on taas vapaapäivä ja lähen kirjastoo lukemaa ahkerasti L:n kanssa. Vois raahaa kameran taas mukaa, ni sais muutaki kuvamatskua. Oon yrittäny nyt panostaa tähä blogin pitämisee muutenki, vaik tekstit on taas vähä lyhentyny.. Onneks alkaa pikkuhiljaa tulla kevät ja voi kuvailla muuallaki ku tääl neljän seinän sisällä - ja voi pukeutua paljonpaljon monipuolisemmin :)
Nyt kuitenkin lähen lukemaan, palaillaan taas!

Ajattelin muuten tänään varmaan vielä etsiä niitä kuvia vuosien varrelta, niin voisi sitten toteuttaa sen kuvapostauksen. Mitä ootte mieltä? :-)

♥Niina

1 kommentti: