torstai 29. maaliskuuta 2012

Believe it, I can change













Heips!

Koko päivä oltu taas menossa, ei oo oikei ehtiny hengähtää. Oon ollu koko päivän miun tyttösten kanssa ja näin pitkästä aikaa E:täkin♥ Oliki paljo infoa jaettavana, joten oli kiva nähä! Ilmaki oli mitä loistavin, juhuu.

Tänää alko aamu muute hyvi - heti herättyä lähin polkee pitkäst aikaa mein kuntopyörää hetkeks. Vitsit et tuli hyvä olo, sen jälkee lämmin suihku ni ai että. Vois ottaa tavaks tän. Nyt ku todettii tää keliakia, ni nyt on taas kiloja tullu vähä takas. Et oli siin puolensakki ku mikää ei pysyny sisällä, hahha :-D

No mut tää oli taas tällänen pintapuoleinen postaus, mitä nää nyt tuppaa vähän olemaan. Oon kuitenki saanu tosi paljon kehuja tosta edellispostauksesta, jossa kerroin vähän miun lukiojuttuja ja tulevaisuuden suunnitelmia. Oisko kellään mitään ehdotuksia seuraavaa postausta varten? Voisin yrittää vähän useemminki kirjotella tollasia, kun niistä näköjään tykättiin. Ja oliha se muutenkin ihan kiva kirjotella kerrankin jostain muusta :-)

Mut nyt hakee jotai yöpalaa, koska eihän tää taida enää olla edes ilta.. Sen jälkeen Greyn anatomian parii! Viel ei jaksa mennä tonne sängyn puolelle, ku heräs tänää sen verra myöhää ja onhan miulla huomenna taas vapaapäivä! Adios kaikki ihanat.

♥Niina

6 kommenttia:

  1. hey, seuraava postaus vois olla semmone mikä kertois siun rutiineist, et mitä teet aamusin ain ensteks tai koulun jälkee tmv. ja sit voisit kuvata siun kaikkii LEMPItavaroit, paitoi, vaatteit, kalusteit, kenkii jne jne kirjoi jne. :) EI. MUUTA. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö. muuta? no mut joooooh olenkin tässä pohtinut tuota 'lempi'-postauksen tekemistä! :-)

      Poista
  2. unohdit oleellisen... RANDOM JONNE.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en halunnu kertoa sitä. ties mitä porukka aattelee ku myöhä se juttu aloteltii ja huudellaa alaikäsille jonnenuorukaisille. hyi helvetti, kuvottaa se poika.

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista