sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

I told you to be patient, I told you to be fine











Moikat!

Pidin taas päivän postaustaukoa, eile en oikei kotona viihtyny ja en sitte ehtiny bloggaamaa. Jokatapauksessa, eilen mein tanssitreenit oli yllättäen taas peruttu, joten hengailin alkuillan sitten kotona (jos oikein muistan??). Sitten kuuden jälkeen hain N:n ja mentiin L:n luo viettämään tyttöjen iltaa! Syötii aivan loistavaa kanasalaattia ja vähän herkkuja, ajeltiin, juoruttiin, puhuttiin kaikkee turhanpäivästä ja nautittiin vaan yhdessäolosta. Kotiuduin siinä puoli kaksi, jonka jälkee katoin pari jaksoo HIMYMII♥.

Tänää heräsin aiivan liian myöhää ja vaik siihe aikaa heräsinki, on väsyttäny koko päivän. Iltapäiväl hain N:n ja sen kanssa käytiin kaupassa ja tultii hengailee meille. Opetin senki kattomaa HIMYMI:ä, pari jaksoo sitä ja sit käytii taas moikkalees muutamia kavereita. Tulin tossa vajaa tunti sitten kotii.

Tämmöne perus viikonloppu ollu. Tuntuu vaa niin helpottavalta ku kirjotukset on ohi, eikä tarvi stressaa oikei mistää. Paitsi parista pikkujutusta, mut homma on kuitenki hanskassa!
Nyt kuitenkin tiedätte-kyllä-minkä sarjan parii. Aika myöhää tuli tääki postaus mut eipä se mitään. Onneks vielä kaks vapaapäivää edessä. Öitä!

♥Niina

2 kommenttia: