maanantai 10. joulukuuta 2012

''We make ourselves either happy or miserable. The amount of work is the same.''

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Heipsulivei kaikki!

Minä täällä taas, pikkuisen hiljaisuuden jälkeen. Tää joulukuu on ihan tyhmä, kun on niin pimeää ja harmaata. Inhoon kylmää ja pakkasta, mut ne aurinkoiset pakkaspäivät on kaikista kauniimpia jokatapauksessa - sisällä vietettynä etenkin. On niin kauniin valoisaa, saa ihania kuvia, on kiva hortoilla ulkona nenä jäässä ja siivoominen on ihan parasta sellaisina päivinä! Oijoi.

Asiasta kolmanteen, lauantaina tehtiin jättekiva reissu tyttösten kanssa Kouvolaan, Veturiin. L & N oli aikaisemmin käyny siellä, minäpä en ollutkaan! Siks se olikin entistä jänskempää. Ajettiin kauheessa lumipyryssä rekkojen ahdistelemana perille ja sen jälkeen jäljitettiin parkkipaikkaa noin puolisen tuntia. Onnistuneena sitten matkattiin itse kauppakeskukseen joka olikin ihan suhteellisen iso ja tilava. Olihan siellä vaikka ja mitä, ite en kyllä kauheesti löytäny, mutta tarpeeksi! Otan kuvia heti kun laki, valo ja oma jaksaminen sallii, toivottavasti jo huomenna :-)

Ainiin. Näitä kuvia on siksi näin vähän, koska kävi pieni fiba. Miulla ja N:llä oli kamerat mukana, mutta molemmat tohelot unohettiin sitten muistikortit kotiin, hupshups. Ite ostin uuden varalle, joka nykyisin kulkee AINA laukussa, ettei pääse toiste käymään tälläistä! Nyt napostelemaan poppareita, öitä!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. Hei, on vähän menny fiilis tähän sun blogin lukemiseen kun kirjottelet hirveen harvoin ja sillonki ku kirjotat niin on vähä kuvii ja tekstii :( Panostappa vähä enemmä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän sen paremmin ku hyvi :-) Mut mainitsin kumminkin jo tossa joku aika sitte, että oon nykysin töissä ja aina ku tuun kotii ni on jo iha pilkkopimeetä, ni ei oo oikein inspistä/jaksamista ottaa kuvia. Ja miun päivätki kulkee suurinpiirtei samaa rataa, joten tuskin kukaa jaksais joka päivä kuulla sitä samaa :D Haha. mut yritän parhaani!

      Poista
  2. Moikka! Blogis on peruspiirteiltään nytnopeesti selattuna ihan hyvän olonen, mutta tosissaan, vähennä noita turhia oma kuvia. 10 samanlaista duckface posetusta samassa asennossa, samalla ilmeellä, samalta etäisyydeltä on todella epäkiinnostavaa seurattavaa. Sulla näyttää olevan tosi hyvälaatunen kamera niin kuvaile mielummin vaikka erilaisilla vaatteilla ja eripaikoissa niin eiköhän seuraajiakin ala ropiseen enemmän :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai kuvaisin mieluiten ulkona, eri maisemissa ym, mut miul on niin harvoin kamera mukana missään kun ulkonakin on pimeetä ja miul ei oo oikein ketään kuka niitä kuvia ottais :) Mut pitääpä yrittää panostaa

      Poista
  3. Edelliset anonyymit on antanu hyvää palautetta.. Tohon sun omaan kommenttiin - jos sun päivät on aina samanlaisia, niin miks sun sit pitää aina kirjottaa pelkästään sun päivistä? Kyllä niitä postauksia voi tehä muustakin, kun siitä "mitä tein tänään ja kenen kanssa kävin kahvilla tällä kertaa." Tee postauksia, vaikka sun lempiasioista, perheestä, huoneesta, hiustenlaitosta, kynsien lakkaamisesta, haaveista, tulevaisuudesta jnejne. Noi tuli tässä ihan hetkessä mieleen, miettimättä.. Siinä sivussa voi toki kertoa kuulumisiakin. :) Meinaan vaan, et jos haluat, että ihmiset lukis sun blogia niin kannattais vähän tosiaan panostaa enemmin. Jos taas kirjotat vaan omaks huvikses nii sitten kai ihan sama, päiväkirja blogia vaan on aika harmaata lukee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukaan ei oo pakottanut siuta tätä blogia lukemaan, jossei kiinnosta ;D Mut noi ehdotukset on tosi hyviä, joten pitääpä yrittää joitain toteuttaa :)

      Poista