sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tonight we're drinking from the bottle


Moi! :-)

Voi että, joulu on jo huomenna. Miul on joulusiivous kokonaan tekemättä, lahjat paketoimatta, kuusi koristelematta.. Oon keskittyny näiden kahen päivän aikana kaikkeen ihan muuhun epäolennaiseen :) Perjantai ja lauantai on ollu miu osalt ihan huikeita molemmat, vaik neki oisin voinu käyttää järkevästi. Mut miulki alko nyt kahdentoista päivän loma joten pitäähän sitä välillä pitää hauskaakin!

Eli perjantaina 21. päivä, ei tullu maailmanloppua joten pidettiin L:n luona läksiäisbileet kun se lähtee parin viikon päästä Kouvolaan opiskelemaan. :-(♥ En tiiä kui tuun selviimää täällä päiväst toisee ilman sitä, äh! Mut kumminkin ilta oli ihan loistava ainaki miu osilta. Uusi tuttavuuksia ja hassunhauskoja juttuja, hyvää musaa ja ihanaa seuraa! Kuvat ei oo parhaint laatuu ku automaatilla kuvannu koko illan, mut älkää välittäkö siit.

Eilisest ei oo kuvia ikävä kyllä! Oltii A:n kämpillä loikoilee, tehtiin N:n kans pojille ruokii vaik se ei ollukkaa iha al dentee.. Myö vaa olla möllötettii porukalla, huonoja juttuja jotka oli oikeesti älyttömän hyviä, saksalaista musaa ja hyvää seuraa myös eile! En tiiä millo oisin nauranu noi paljo, ollu noi ilone ja kotimatkankii hymyilly yksin kotii :-) Ai että. Näil fiiliksil on kiva lähtee tekee joulusiivousta NYT.

Hyvää joulua kaikille jo vähän etukätee - ♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti