sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Se on niin hauska kuinka englanniksi sanotaan et tiputaan rakkauteen


Moi! :-)

Noniin, nyt lähtee käyntiin tämän vuoden viimeinen postaus, huhhuh. Tääkii blogi on ollu jo pystys puoltoist vuotta ja kaks päivää, aika hurjaa.. No mutta, taas elelin kunnon syväjäässä koska miu konehan teki tenät heti joulupäivänä ja tuli eilen korjauksesta! Kovalevy oli hajonnu mut kaikki on nyt taas kunnossa :-)

Nää kaikki kuvat on otettu tän miun ''miniloman'' aikana! On syöty hyvin, sukuloitu, nähty kavereita, tehty kaikkea extemporea ja hauskaa ym. Tästä tekstistä tulis ihan ylipitkä jos luettelisin kaiken mahollisen kivan mitä oon viimeaikoina tehny! Joululahjoja kuvailen sit vähä myöhemmi, parissa kuvassa nyt näkyykin toi veljeltä saatu Yves Saint Laurentin hajuvesi ja N:ltä saatu aamutakki♥ Mutta, nyt pitää siivoilla huone (parempi myöhään kun ei milloinkaan). Eli huomista varten, siitä postaan sit myöhemmi mut uskon et täst UV:sta tulee ihan huippu!

Eli jo vähän etukäteen - hyvää uutta vuotta kaikille 2013 ! :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Miun mielest siulle sopii paljo paremmin semmoset sirommat rajaukset ja ohuemmat =) tai siis useinmiten jos tekee massiiviset ja tosi paksut rajaukset niin silmät helposti näyttää tosi väsyneiltä ja luomet raskailta joten kannattaa koklata vähä pienempii ;> toiseks siulle sopii niin loistavan hyvin semmoset ohuet pienet sirot rajaukset, näytät freshimmält. Oon nähny mont kertaa ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, se voi olla sinun mielipide, kuka ikinä lienetkin :-) Ite vaan tykkään tehä vähän paksummat ja oon kyllä havainnoillistanu et luomet saattaa näyttää vähän raskailta. Mut se on kuitenkin miun oma naama josta on kyse, joten teen just niin kun parhaalle tuntuu!

      Poista