maanantai 17. joulukuuta 2012

Lights


Aloha ja hyvää maanantaita :-)
 
Uusi viikko pyörähti taas käyntiin ja joulu senkun lähestyy. Sain eilen äitiltä tälläsen nätin valosarjan omaan huoneeseen, kun viimevuonna hajotin miun hienon kynttelikön, yhh.. Noh, nyt ei oo muita kuvia kuin nämä, joten menkööt!
 
En oo oikein yhtään joulutunnelmissa vielä. En oo kuunnellut oikeestaan yhtään joululauluja, joulusiivous on tekemättä, puolet lahjoista ostamatta. Oon ihan hukassa ja kohta alkaa jo tulla kiire, jos en jotain ala saada aikaiseksi! Oon ollu muutenkin vähän hajalla viimeaikoina, onneksi vaan ihan vähän, näiden ihmissuhdeasioiden takia. En aina tiiä missä se vika piilee mutta jostain aina haalin ongelmia ja riitoja ympärilleni :-) Mut ehkä asioiden pitikin mennä näin ja jossen muuta oo elämässä oppinu ni sen, että aika parantaa haavat!
 
Tänää oon siivoillu kotona pikkasen ja näin rakasta kaimaani. Tänään on käytävä ajoissa nukkumaan, koska huomenna mennään lasten kanssa luistelemaan! Pitää olla tuntia aikaisemmin töissä, oivoi.. Joten singahdan nyt suihkuun ja nukkumaan niin jaksaa sitten huomenna paremmin. Moikka!
 
♥Niina
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti