lauantai 1. joulukuuta 2012

Faktat tiskiin

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Alkuun, että heimoi vaan!

Nooh tämä lauantai menee niinkuin kaikki edellisetkin, eli kotona. Ei siitä sen enempää, en halua valittaa, ehkä on välillä ihan hyvä rauhottua vaan kotona :-) Äsken kyllä kävin pikkuveljeni kanssa kodin1 ja ostin sitten SAW 1-6 leffat ja Housen 6. tuotantokauden, pure love♥ Kohta meen testaa tuota uunituoretta taulutelkkariani ja kökötän tää karvahattu päässä huonon hiuspäivän takia, mut onks sillä mitään väliäkään, jos en täältä neljän seinän sisältä mihinkään poistu..

Tehäkseni tästäki tylsästä postauksesta himpun verran erilaisen, haluun kertoo muutaman fatkan itestäni! Toivottavasti osa ois sellasia, mitä te ette ehkä vielä miusta tiennytkään. ;-)

1. Miulla todettiin noin vuos sitten keliakia.
2. Otin tossa reilu kuukaus sitte rustokorun!
3. Tykkään hirveesti eri kielistä, haluisin opiskella kokoajan jotakin uutta ja tykkään kauheesti puhua englantia ja kirjottaa myös, vaikken sitä ihan täydellisesti edes osais.
4. Opin juomaan kahvia 17-vuotiaana. Vai olinkoha 18..?
5. House on miun lempisarja, harmi et sitä tehään enää kaks kautta..
6. Toinen nimi on Maiju. Kolmas jääköön salaisuudeksi.
7. Oon ihan hirveen ennakkoluulonen ihminen ja perustan välillä turhan nopeasti mielikuvia ihmisistä, joita en edes tunne. Mut onneks oon huomannu olevani erehtyväinen ja oon saanu muutaman tosi hyvän kaverin, joista ennen kuvittelin vaikka ja mitä!
8. Oon työharjottelussa päiväkodissa ja se on ihan mahtavaa
9. Rakastan järkätä yllätyksiä muille ja yllättää pikkuasioilla.
10. Pelkään esiintyä ihmisten edessä, niinkun verbaalisesti. Ei tanssiesitykset tuntunu oikein missää, mutta jos joudun pitää puheen ni herra varjele...

Nyt en keksi enempää, joten siirryn sen Housen pariin. Kivat illanjatkot ja viikonloput muutenkin!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo karvahattu! :D Mulla on kanssa tuo kielihamstraus-into, harmi vaan että mitä vanhemmaksi tulee sitä vähmmän suostuu pää enää mitään uutta oppimaan. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, aito venäläinen karvahattu ;) Jep se voi olla, mut kyl mie haluan vielä oppia joitain uusia kieliä, edes alkeita!:)

      Poista
  2. ei mitenkään pahalla, mutta melko tummalla piirretyt kulmakarvat.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haittaako se jotenkin siun elämää? :)

      Poista
    2. Vastaat todella tylysti kaikille, rupee iteäki suututtaa tommone. Olet itse valinnut että rupeet kertoo itestäs ja sun elämästä netissä ja täältä kaikki voi lukea ja nähdä kaikki jutut/kuvat. Netissä pyörii kaikenlaisii ihmisii kivoi ja idioottei ja ihan kuka vaa voi tulla tänne kommentoimaa vaikka vaan ärsyttääkseen mutta sä kumminki vastaat sinuna itsenä ja kannat vastuun mitä julkaiset.
      Iloista mieltä ja ei pidä vastaa ihmisille jotka sanoo ilkeesti/loukkaavasti jos kerta itsekkin alennut vastaamaan kommentteihin samallalailla.

      Poista
    3. En tajua miks miun pitäs vastata ilosesti ja mukavasti ihmisille, jotka kommentoi miulle jotakin ilkeetä?:-D Tuskin itse teet omassa elämässäs myöskään näin :) Otan vastuun kaikesta mitä sanon ja en mielestäni vastaa ''ilkeästi'' vaan enemmänkin välinpitämättömästi, mut jos se on siun mielipide niin ok :) en voi miellyttää kaikkia

      Poista