sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

These are the words, that I'm never gonna say again


Heipparallaa :-)

Viikonloppu hurahti taas ohi! Harmi kun päivät menevät niin nopeasti.. Ylemmät kuvat on tältä päivältä, kolme alinta on eiliseltä.

Viikonloppu oli itsessään ihan loistava. Perjantai oli helvetin hyvä, siitä jo ehdinkin kertoa. Illan ahdistuskohtauskin meni yön yli ohi ja eilen lähdettiin tyttöjen kanssa kaljakelluntaan! Soudettiin (tai noh, enpä minä soutanut..) monen kilometrin matka ja matkaa tehtiin Myllysaareen yli tunti. Mut kaikki oli sen arvoista, paikalla oli tositosi paljon kellujia. Pulahdettiin uimaankin ja yhdessä vaiheessa eräät herrasmiehet nosti meiät niiden hienoon moottoriveneeseen, jossai sitten hengattiinkin loppuaika. Se oli elämää. Miehet vielä raahas meidän veneen takaisin N:n rantaan ja me tultiin moottoriveneen kyydissä. Ihan huippua!

Menin kotiin jo kymmenen jälkeen ja samantien nukkumaan. Nukuin melkein kellon ympäri, tequila oli näköjään tehnyt tehtävänsä... :-D Haha. Never again. Tänää kävin aamupäivästä mökillä syömässä tacoja, makoilin kotona kattoen paljon hyviä ohjelmia ja illemmalla kävin N:n luona pelaamassa unoa ja sulkapalloa sekä hieman herkuttelemassa. Kiva viikonloppu. Ja mie rusketuinkin vähän!

Nyt lähden unten maille ja huomenna taas työn tekoon.. Miulla on yks yllärikin, toivottavasti se miellyttää itseäni ja muitakin :-) Tai pääasiassa miuta, haha. Mut siitä enemmän huomenna, auf Wiedersehen!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti