sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Tässä vaan mietin että..

Lukekaa ainankin tuo loppuosa tuolta ja kommentoikaa! Tarvitsen neuvoja :o


Moikka!

Tässä vielä pienimuotoset sunnuntaimoikkaukset :-) Viikonloppu on taas menny ihan hujauksessa, niinku aina. Eilen kävin siellä baarissa ja oli aivan sairaan hauska ilta! Rahaa meni mutta menköön, huomenna on palkkapäivä. Tänään käväsin mökillä pikaisesti aamupäivästä ja viideltä kahviteltiin tyttöjen kanssa Coffee Housessa. :) Oon ihan superväsynyt, mut taidan mennä vielä käymään Niksun kanssa kahvilla - ehkä. Jos jaksan. Saattaa olla liian ylivoimaista.

Oon tässä miettinyt, että pitäskö vaan lopettaa tää blogin pitäminen? Tykkään pitää tätä, oikeesti. Onpahan aina joku syy kuvata, kun tietää, että niitä saa laittaa esille. Ihan vaan vaikka omaksikin iloksi, muuten ne jäisi vaan tuonne koneen syövereihin mätänemään. Mutta silti.. Kävijämäärä on laskenut ihan huimasti sen jälkeen, kun alotin työt. Se on ihan ymmärrettävää, koska en ikinä ehdi kuvata mitään järkevää. Jututkin on aikalailla samoja, niitä kuulumisia. Kommenttejakin tulee paljonpaljon vähemmän - laittakaa ihan rohkeesti! Haluun tietää mitä haluatte lukea tai nähdä tai tietää. Tekisin mieluusti sen videopostauksen, mutten osaa laittaa niin isoja tiedostoja tänne ja apujakaan ei oikein ole saatavilla. :-/ Oon yli vuoden tätä jo kuitenkin pitäny, mut oiskohan jo korkee aika lopettaa? Help me!

♥Niina

19 kommenttia:

  1. älä lopeta kirjottamista, näit siu postauksii on kiva lukea :) !

    VastaaPoista
  2. No pidätkö blogias enemmän itteäs vai muita varten? :P

    Ja kamooon tiiät itekii et kävijämäärä on laskenu KOSKA et enää bloggaa nii paljoo! Nyt skarppaa muija! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh sekäettä :D .. ja niin tiiän, justha mie niin sanoin ? mut sanoin et nää miun postauksetki alkaa olee samanlaisia niin olis kiva jos lukijatki jaksais joskus SKARPATA ja kertoo mitä ne haluaa lukea :-D

      Poista
  3. no tee sellai iha mite siust tuntuu. mie pidän miun blogeja iha itteni vuoks vaik kukaa ei niit lue ( :DDD ) mut kuiteki, onpaha paikka mis esitellä kuvia :)

    VastaaPoista
  4. heei jos ite tykkäät pitää tätä blogia niin pidä ihmeessä! ei mullekkaa tuu paljoo kommentteja, eikä lukijoitakaa oo mitenkää kiitettävästi, tuskin ketään ees kiinnostaa mun wnb-kuvat ja turhat höpötyksen mut mä otan sen vaa haasteena! aattelen et ajan kuluessa osaan kirjottaa, kuvata ja muokata mun blogia parempaan suuntaan. Mä ainaki tykkään lukee tätä sun blogia. Oot tosi kaunis, sulla on kivoja vaatteita ja muutenki tää blogi on pirtee :-) piristä tätä vaikka uudella bannerilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos kommentista. oon miettiny kyllä uuden bannerin tekemistä, mutta kun en sitäkään oikein osaa tehä sellaiseksi ku haluisin :D haha.

      Poista
  5. siis sullahan on selkeesti tämmönen lifestyle blogi, sun kannattais ainaki sellai alkaa vähä "luokittelemaan" näitä sun postauksii vaikkapa MUOTI, TERVEYS/HERKUT, VAPAA-AIKA tai jotai tällästä ku sullaha noit kaikkii tulee kuiteki kirjoteltuu =) ja vaik blogin ulkonäön muuttaminenki virkistää ja jos tosissaa haluut lisää lukioita nii sun täytyy alkaa vähä mainostamaa vaik se saattaakii olla vähän hankalaa.mä luen tätä sun blogii mut ain mut koen et toi kommentointi on vähä hankalaa puuhaa ku ekaks pitää laittaa jotai numeroit ja saada selvää jostain tekstist ja sit pitää viel odottaa et se hyväksytää. :D mut joo sul on tosi hieno blogi ja tää osottaa sitä (siis ei nyt todellakaan pahalla) et kyl sellasetki ihmiset ketkä ei näytä malleilta ja ketkä osaa kans nauttii elämäst ja valokuvata nii osaa pitää blogia. (= oot kaunis ja nätti ja sul on hyvät jutut. terveisin sun seuraamaa blogia kirjoittava ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, vois toki ruveta tekemään noin :-) kiitos kommentista!

      Poista
  6. Kahvilla eli makusoodalla. Voin joskus neuvoo miten niitä videoita saa pienemmäks jos haluut. T:Tikru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku nyt kävin oikeesti kahvilla! Dumle cafe mocha! Jeejee neuvo vain. T:Keisari.

      Poista
  7. Huomion huoraaminen (anteeksi sanavalintani) on vähän huono lähtökohta blogille, ei kannata lähteä tallaamaan samoja polkuja kuin nämä koko kansan Johanna Tukiaiset ja Henna Kalinaiset ja mitä näitä idiootteja nyt olikaan.

    Monille se blogin kirjoittaminen on vähän niinkuin terapiaa, tietynlaista päiväkirjan kirjoittamista ilman niitä kaikkein synkimpiä ja intiimeimpiä salaisuuksia. Niistä lähtökohdista on hyvä lähteä kirjoittamaan blogia ja yht'äkkiä huomaakin, että ihmisiä kiinnostaa. Tulee palautetta ja lukijamäärä lisääntyy.

    Jos blogia kirjoittaa vain kuvien lisäämisen, kommenttien ja näkyvyyden toivossa niin sisältökin alkaa olemaan sitä itseään. Enkä nyt tarkoita, että sinä olet juuri näiden yllämainittujen henkilöiden ja heidän motiiviensa tasolla. Vastasin vain ventovieraana ihmisenä objektiivisesti ventovieraan ihmisen kysymyksiin. :)

    ps. blogiasi vilkaisseena voisin sanoa, että jatka kirjoittelua. Myös erittäin tyylikkäitä kuvia sivusi täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monille se blogin kirjoittaminen on vähän niinkuin terapiaa, tietynlaista päiväkirjan kirjoittamista ilman niitä kaikkein synkimpiä ja intiimeimpiä salaisuuksia

      ^Olet ihan oikeassa tuon suhteen, siks oikeastaan blogia kirjotankii. Ois kuitenkin kiva saada joskus kommenttiakin tai vähän selvyyttä siihen, kuinka moni tai kuka tätä lukee. :) Tai miten voisin tätä parantaa - tavalla tai toisella.

      Poista
  8. Menee varmaa toistoks, mutta elä ihmeessä lopeta blogia ku nii monet tätä lukee.
    Miustaki on kiva lueskella tuttujen blogeja ja tietää miten heil menee yms. :)
    (seuraan siis tiiviisti, mutta harvoin heitän kommenttia).

    Ja mitä kommentointii tulee, se on varmaa aika iso kynnys monelle lukijalle ja muutenki ku Blogger on sen roskapostisuodattimen keksiny nii tää "itsensä ilmaisu" ei välttämättä tuu niin helposti D:


    Itte kirjottelen tavallaan huvin vuoksi, mutta tietty myös lukijoille.
    Blogin pitäminen on hauskaa vaik välil tulee just semmosia aikoi millo ei inspaa ollenkaa tai et on karmee kiire.

    Mie suosittelen alotamaa jonkun (lyhyen) haasteen tekemine ku semmoset yleesä houkuttaa lukemaa plus tavallaa ne "pitää kirjoittajan liikkeessä" :)


    Huhhuh tulipa saarnan makuinen kommentti :'D
    mutta KEEP ON BLOGGING ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos Iida :) miekii siun blogia luen jatkuvasti, mut toi kommentointi on vaan itellänikin sama, ei vaan jaksa aina :-D haha.
      Mut kai mie tätä viel jatkan, mut jos käy liian ylivoimaseks niin sitten vielä harkitsen uuestaa :)

      Poista
  9. Mie alotin blogin pitämisen alun perin kuvagallerian muodossa, ja kirjoitin tekstiä lähinnä vain liittyen postauksen kuviin: Mistä otettu ja milloin, mitä tapahtui jne. Nyt blogi näyttää aivan erilaiselta kuin ennen; musta ulkoasu on vaihtunut pirteään vaaleaan, kirjoitan miun omalla nimelläni ja teksti painottuu enemmän omaan elämään. Kirjoitan edelleen vain ja ainoastaan itseäni varten enkä jätä yhtäkään postausta ilman kuvia (kuvistahan koko idea lähti), mutta lukijat ja heidän kommenttinsa tietysti piristävät ja innostavat eteenpäin. On kiva tietää, että omasta aikaansaannoksesta pidetään. :)

    Jatka vaan rohkeasti, mie ainakin luen! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Saija :) siun kuvat onkii aina niin upeita ja kiehtovia, sie samoin kirjotat tosi hyvin! En aina vaan tiiä, onks miulla oikein kumpaakaa taitoa :D mut enköhän mie vielä jatka, on tää sen verran kivaa! Harmittaa vaan toi kävijämäärän huima lasku, mut itsestänihän se vaan on kiinni.. :)

      Poista
  10. Jos tykkäät tästä niin sillo kuuluu jatkaa, ei väliä kuinka usein kirjottaa. pitää vaan muistaa että ensisijaisesti kannattaa kirjottaa itselleen, ei muille. ja ei ne kommentit ja kävijämäärät varmaa niin tärkeitä ole jos tykkää täst hommasta!

    VastaaPoista