lauantai 21. heinäkuuta 2012

Say I am wonderful


Hei ja hyvää lauantaita :-)

Vaikka onkin viikonloppu, heräilin tänään suhteellisen aikaseen. Miulla oli se yo-kuvausasia, tiedättehän? Kiitoskortteja varten ja muutenkin.. Koitin väsätä samanlaisen kampauksen kun ylppäreissä, vähän huonoin tuloksin. Mut ei se pahemmin sieltä lakin alta näy, joten olipahan joku :-D

Sisustelin loppuviikosta vähän huonettakin - uusi matto, verhot, päiväpeitto ja tyynyt. Se hirveä vihreys katosi ja tilalle tuli harmaata, hopeaa, mustaa ja valkoista. Tykkään niin paljon enemmän! ♥

Tänää oon päivän yksin kotona, kun muut mökkeilee. Illalla lähen baariin N:n kanssa pitkästä aikaa. Mie en tosiaan oo baari-ihminen, se ei oo miun juttu ollenkaa, mut välillä pitää juhlistaa rankkaa työviikkoa. Ostin uusia vaatteitakin tällä viikolla, joten ne pääsevät hyötykäyttöön, jes ;-)

Nyt meen ottamaan pienet unet kuitenkin, et jaksaa illalla reivata. Huomenna pitäs olla jo kello yks mökillä, saas nähä miten käy.. Moikka!

♥Niina


2 kommenttia:

  1. Mistä sä oot löytänyt noin ihanan mekon? :) Sulla on kiva blogi, taidan ruveta seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun se on hame ja toppi erikseen ! Toppi on ostettu H&M:stä ja toppi Bershkasta, molemmat Espanjasta :-) Kiva jos jäisit seuraamaan!

      Poista