maanantai 2. heinäkuuta 2012

And nothing I say is true

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket

Heippa ja hyvää maanantaita :-)

Huomaatteko? Heti heinäkuun vaihtuessa, rupee postailuja ilmestymään. Toivottavasti tahti pysyisikin jotakuinkin tällaisena, ehkä joskus saatan lipsua.. Mut yritän parhaani.

Olin seitsemästä kolmeen töissä, jotenkin koko päivä meni koomatessa ilmankin ollessa niin painostava. Oli näin lähellä jopa, etten pyörtynyt töihin. Mut pystyssä pysyin! Sit vaihdoin enemmän itseni näköisiin vaatteisiin, eli punaisiin chinoihin, Espanjasta ostettuun satiinitoppiin ja raidalliseen jakkuun. Joo, jakku on sama kuin eilen. Mut jotenkin se tuntu vaan niin hyvälle ja turvalliselle päälle pitkästä aikaa, joten vedin sen taas niskaani♥ Pakko myöntää, se on Citymarketista. Mutta tykkään siitä ihan superpaljon, joten onko sillä väliä?
Kengätkin on ostettu Espanjasta, El corte inglésistä pari vuotta takaperin. Tää oli itseasiassa eka kerta, kun laitoin ne jalkaan näin Suomessa. Mut ne on edelleen sopivat ja hyvässä kunnossa, joten pakko laittaa ne tänä kesänä hyötykäyttöön!

En osaa oikein kertoa mitään ihmeellistä.. Voisin koittaa väsätä kohta videon, jonka EHKÄ joskus saisin ladattua tänne tai ylipäätänsä koneelle, koska siinä on väärä muoto.. En oo ihan vielä perehtynyt tuohon uuteen kameraan, mut ehkä pikkuhiljaa opin senki saloja. Voisin myös joku päivä tehdä taas vähä pitemmän ja syvällisemmän postauksen, kunhan vaan löydän aiheen siihen. Mitä oisitte mieltä? Nyt lähen siivoamaan ja nauttimaan omasta ajasta - kerrankin. Adios kaikki!

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti