perjantai 6. huhtikuuta 2012

Where's your head at?

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Heiba!

1: N vähä innostu koristamaa Jaskaa, iha komee.
2: Tärkein kuva koko blogihistorian aikana. En keksiny muuta kuvaa, ni nappasin sukasta♥
3: A ei tykänny ku napsin siitä kuvia, hih.
4: Tollasen korun se miulle toi, vitsit että tykkääntykkääntykkään!
5: Pörröpää. Kuvan otin äske ku oon juoksennellu koko päivän tuolla räntäsateessa. Ne yritti olla aamulla kiharalla, mut se oli huono idea tolle säälle.

Mutta niin, asiaan! Tänää A saapu tännenäin Mikkelistä ja nähtiin toisen kerran vasta, vaik ollaa tiedetty/tunnettu jo joitai vuosia. Mut yhtä ihana ihmine se oli ku tiesinki sen olevan. Käytii kahvittelemassa, nähtii joitai miunki kavereita ja kuha hengailtiin mein kämpillä. Ei siis mitään ihmeitä, mut oli kumminkin kiva nähä. Viime tapaamisesta ku oliki jo joku kolme kuukautta, huh.

Nyt lojun kotona mahakivun kourissa, taas. En tiiä vaivaako joku vatsabakteeri vai epäsäännölliset ruokailuajat. Äiti oli eilen tehnyt aurajuusto-ananas piirakkaa ja pakko sanoa, ehkä parasta piirakkaa mitä oon ikinä syöny!
Meinasin lähteä vielä illalla moikkaamaan poikia, mutta tulin toisiin aatoksiin. Aattelin kerrankin viettää aikaa perheen kanssa ja mennä lämpimään saunaan - kelpaa.
Huomenna sitte ehkä näänki yhtä parhaista kavereista, joka on tullu Espoosta tänne pitkästä aikaa! I'm happy :-) Nyt ei muuta kerrottavaa joten hyvää pääsiäistä! Vaik oisin voinu toki toivottaa sitä jo eilen, mutta jokatapauksessa..

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti