maanantai 9. huhtikuuta 2012

When I'm missing you I'll stop eating food


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Heipat!

Nyt alkaa olla pääsiäiset vietetty. Meillä oli vasta tänään kunnon pääsiäisateria, mummi ja ukki liittyi myös meidän seuraan. Vaikkei edes veljen kanssa virvottu, ni saatii silti pääsiäismunat niiltä jee! Onkin muuten tän pääisäisen ekat munat, hah :-D Ruoka ja seura oli hyvää, mie niin tykkään viettää aikaa iha rauhassa mein suvun kanssa. Se on silkkaa parhautta. Sain myös kuulla hyvii uutisii, vaik samal oon vähä järkyttyny. Mut silti ilone! :--)

Ruuan ja kahvittelun jälkeen lähinki hengailemaa tyttösten kanssa. Ei kyllä taaskaan tehty mitään järkevää, niinku ei koskaa muullokaa. En kyl ollu heidän kanssa kauan, mut eipä se mitään. Nyt voi taas rauhottua kotona - illemmalla ois sauna lämpimänä ja vois kattoa ton 2012 leffan loppuun, jota jo eilen alottelin. Huomenna onki sitte vapaapäivä, tai no ainahan miulla on tästä lähtien. Yks koe pitäs käydä tekemässä rästissä, mut ehtiihän tuon.

Iskä muute kaivo tänää jostai laatikon perukoilta yhden objektiivin, jota en ookkaa vielä testaillu. Just nyt en kyllä muista mikä se on, mutta huomenna vois käyä vähä kokeilemassa millane se sit on! Elämä pieniä iloja, jeeeeeeeeee :)

Siin oli taas vähä asiaa yhelle päivälle. Nyt sen leffan pariin, hyvää alkanutta viikkoa!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti