lauantai 7. huhtikuuta 2012

We got no money, but we got heart


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Heippa kaikki!

Pienoinen kuvaoksennus tähän väliin, mut onpaha ainakin kerrankin matskua.
Tää päivä on ollu hyvä. Aamulla sain uusia juttuja miu huoneesee; lakanat, verhot, tyynyjä ym. Ensi viikolla lisää tyynyjä ja matto. Koko huoneen värimaailma muuttuu ja hyvä niin, haluan vähän aikuisemman tunnelman tänne. Vaaleanvihreästä tuskin kauheasti huokuu kypsää ja aikuismaista tunnelmaa, ehei.

Näin iltapäivällä pari lempityttöä ja nautin niitten seurasta tosi paljon. Kerrankin lähdin pois täältä neljän seinän sisältä ja muuallekin kun ajelemaan. Käytiin istuskelemassa yhessä keskustan söpössä kahvilassa ja juteltiin pitkä tovi kaikkea ja kyllä olikin paljon infoa jaettavana!

Nyt oon kotona, sängyllä lojuen, läppäri sylis, jump-in päällä, Ed Sheeran taustalla. Tää on elämää. Oon alkanu pikkuhiljaa arvostaa omaa aikaa, rauhaa, tätä pelkkää lojumista. Eihä elämä aina voi tällästä olla, pitää tehdä töitä ja opiskella, välillä tekee mieli pois ja nähdä ihmisiä ja uusia maisemia. Mut näinkin on oikein hyvä. Kiva rauhottua ja antaa aivojen levätä, olla ajattelematta mitään. Ed Sheeran rauhottaa kummasti - suosittelen!
Nyt kuiteki mission possible, bongata uutta musiikkia jota sais sit fiilistellä loppuillan mp3:sta ja autostakin aina tarvittaessa. Myöhemmin ehkä jotain leffaa luvassa, mut luultavasti kotona pysytään. Nauttikaa lomasta :-)

♥Niina

2 kommenttia: