torstai 12. huhtikuuta 2012

A million times, a trillion more


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Moikat!

Viikko lähenee loppuaan pikkuhiljaa.. Tuntuu ettei tänääkää oo oikei ehtiny hengähtää missää välissä. Tänää oon mm. hengaillu tyttöjen kanssa, syöny epäterveellisesti, käyny sovittamassa peruukkeja, käyny mummilla pikavisiitillä ja kahvitellu veljen ja N:n kanssa. Nyt oon viimein kotona ja eipä kello olekaan ku ykstoista. Hups.

Tänää vetäsin jalkaa miun harmaat farkkulegginssit ja käärin noi lahkeet, ne näyttää ihan hauskalle. Nuo farkkuleggarit ei ookkaa vissii vilahtanu kertaakaa täällä blogin puolella, paitsi ei noista nytkään mitää hyvää kuvaa oikei oo. Siivoilin tos yks päivä taas vaatekaappia ja oli kiva taas löytää vaatteita, joita ei oo hetkeen käyttäny. Vois yrittää hyötykäyttää niitä nyt, kun kevätki tulee!

Kurkku taas alkaa kipuilla, ei lupaa hyvää. Vois mennä tekemään jotai lämmintä juotavaa, ettii vähä syötävää ja kattoo taas vaihteen vuoks joku leffa. Eile illal ku nukkumine ei kiinnostanu, katoin yhen sotaleffan. Minä ja sotaleffa yhdistelmää kuullaan hyvin harvoin. Mut pakko myöntää, ihan loistava leffa. Se oli nimeltään Tigerland ja mie kyllä tykkäsin, suosittelen kovasti! Siin oli hyvä sanomakii leffalla ja iha jännä ajatus :-)

Nyt kuitenki poistun tästä höpöttelemästä turhia ja kävelen jääkaapin luo♥ Hah. Huomenna taas tanssitreenit ja nyt sinne kodin ykköseen, koska se tänään vähän jäi. Kotiutan sen ihanan pörrömaton, tuitui. Kuitenkin, hyvää yötä!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. tosi kivanoloinen tää sun blogi ja hienoja kuvia!

    jos kiinnostaa, käy tsekkaamassa munkin blogi :)

    http://eetus-reign.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan olonen blogi! :) Täytyy kattoo jos jäisin seurailemaan tätä. Tosi paljon hauskoja kuvia sulla täällä :) http://shewearsit-well.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ois kiva jos jäisit seurailemaan ;) käynpä viel tsekkaa ton siu blogin :)

      Poista