tiistai 15. marraskuuta 2011

You broken my heart again





Moikka!

Sori tästä kaikesta hiljaiselosta täällä blogin puolella:/ Miul on ollu varmaan vaikein viikonloppu + alkuviikko ikinä, valehtelematta. Nyt liikkuu päässä muitaki juttuja, oikeestaa vaa yks ihmine. Varmaa arvaatteki, mut ei siitä nyt sen enempää. Lyhyesti sanottuna vaan, tää on vaikeempaa miulle ku koskaa. Ni muut asiat on nyt menny blogin eelle täs muutaman päivän ajan, mut yritän nyt ottaa itteeni niskast kii!

Mutta niin, asiasta toiseen nyt. Tänää hengailin rennosti noi vaatteet pääl, ei jaksanu mitää kummia laittaa. :-) Neuletakki on Anttilasta, huivista en tiiä ku oon saanu sen äitiltä! Sillä on yllättävän hyvä maku, noin äidiks.. Me likey♥ Muutenki se on ollu miun tukena äärimmäisen paljon tän tilanteen aikana, enkä varmaa jaksais edes muuten:-) Love her.
Eilen kävin myös kampaajalla! En tiiä saaks noista kuvista mitään selvää, mut väri on sama kuin ennenkin. Sinne sekaan vaan lisättiin punasii raitoi. Mie tykkään, vähä vaihtelua tuohokki kuontaloo.;-) Isältäni sain viimeviikolla tuon muistitikun, ihan älyttömän söpö! Ja vihdoin ja viimein sain uuden hiirenkin, kun edellisestä hajos rulla..

Täl hetkellä ei miulle kuulu ihmeempiä! Aion tästä eteenpäin nyt ottaa rauhallisesti. Tai jos totta puhutaan, oon ihan hukassa. Noh, kai täst joskus selvitään, ajan kanssa viimeistään.. Nyt vaan hengailen kotona, syön lakua&suklaata kun ÄITI miulle toi, nam♥ Nyt lähen lueskelemaa muita mukavia blogeja! Hyvät illanjatkot kaikille ;)

♥Niina
Ps: raksut, postausehdotuksia saa laittaa! Kiitos :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti