lauantai 5. marraskuuta 2011

Meistä kukaan ei ole niin vahva, että yksin tämän polun taivaltaa





Moiks! :)

Miten oonkin ollut tällä viikolla näin laiska näiden asukuvien kanssa? Oon vissiin kaks kertaa jaksanut kuvata, nekin pimeässä sisällä ja sen kyllä huomaa. :-D Pitäisi ottaa nyt itseäni niskasta kiinni!

Mutta nyt voisin kertoo kuulumisia, ku en oo oikein muutakaan. Eilen illalla kävin katsomassa poikaystäväni ja yhen kaverini kanssa Paranormal acitivity 3:sen. Jeesus. Mie oon aina se (poikienkin seurassa) joka ei koskaan pelkää tai edes säikähdä, kun katotaan kauhuleffoja. Ja mitä vielä, nyt olin ite varmaan pahempi kun pojat! Haha. Se leffa oli kyl tosi hyvä, mut myös äärimmäisen pelottava. Ainanki miun mielestä, vai oonko ainut... Mut kuitenkin, kannattaa mennä kattomaan! Oletin paljon huonompaa verrattuna siihen ykköseen, jonka oon nähny. Mut tos tapahtu melkeinpä kokoaja ja oikeesti pelotti, haha.

Nyt mie vietän täällä rauhallista lauantaita, niinku aina kun poikaystävälläni on töitä. Illalla sitten mennään miun kaverin synttäreillä käymään, yritän sieltä sitten napsia kuvia! :-) Nyt lähden juomaan kahvia ja sen jälkeen meen lukee kirjaa, joka pitäs olla ens viikolla luettuna ja essee siitä tehtynä. Apua. Mut hyvää lauantaita kaikille!

PS: !!! Hei ihanat lukijani, teitä kun vierailee päivittäin noin sata täällä sivullani lukemassa tekstejäni, joten laittakaa ihmeessä postausideoita! Muitakin ehdotuksia/ideoita saa laittaa, kuinka parantaa blogia yms:-) Joten kommentoikaa ihmeessä! Minä kirjoitan, mitä te haluatte tietää ;)
♥Niina

4 kommenttia:

  1. Milloin lisäilet kuvia sieltä synttäreiltä? :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa voisin tehä sen nyt, melkei unohin:-D Haha

    VastaaPoista
  3. Hienoa hienoa, mitä enemmän sen parempi ;)

    VastaaPoista
  4. :) Eipä noita kauhee määrä oo mutta jonki verra kuiteki!

    VastaaPoista