keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Muuta ajateltavaa



Moi!

Nää päivät on menny kunnon sumussa, oon nii sekasi taas kaikesta etten tiiä mitä ajatella. Noh, oon yrittäny kuiteki kovasti jatkaa elämääni eteepäi ja kuten otsikkokin jo kertoo, yrittäny keksiä kaikenlaista muuta ajateltavaa. Se on kyl aika helvetin vaikeeta, ku tollane pommi pudotetaa miun elämää.. Mutta anyway. Tänää oli koulus vaa äikän koe & venäjän valmistelutunti.
Koulun jälkee menin äitin kaa kaupunkii kattelee serkun lapselle vaatteita. :-) Tuitui! Sain mie myös itelleniki jotai, elikkä ton harmaan bleiserin Kappahlista! Oli viel alennuksessaki, et ei kauheen pahan hintane. Tollasta oonki katellu jo jonki aikaa. Sit sain myös kynsilakan ja kolme Paul Frankin huulirasvaa. Niitä kuvailen myöhemmin, jos jaksan!
Kohta pitäs kuitenkin lähteä tanssitunnille, vaikkei tällä hetkellä kiinnostus siihen riitäkään.. Pakko sinne on kuitenkin mennä. Palaillaan myöhemmin!

♥Niina

15 kommenttia:

  1. bannerissa on samin kuva edelleen vaikka ootte eronnu?

    VastaaPoista
  2. Niin on, ja tulee olemaan. Entä sitten ? :)) Otan se pois joskus kunhan sille tuntuu, mut just nyt ei. Sami on miulle edellee rakas ja meil on paljo hyviä muistoja, ni kyllä, aion pitää sitä siinä vielä. ♥

    VastaaPoista
  3. Perverssi??? Voisitko joskus tehdä päivityksen tästä "pommista joka pudotettiin sun elämään" kun ihan joka lukijaa ei kiinnosta sun bleiseris, saati sitten vastamarmatus siitä ettei oo pakko lukee : D

    VastaaPoista
  4. Jaa mikähä miusta tekee perverssin? :DD Haha.
    Ja ei, en aio kertoa siitä, vaikka lukijoita ehkä kiinnostaaki. :-) Tein nyt postauksen miun uudesta bleiseristä, kiinnosti se tai ei ;)

    VastaaPoista
  5. pakkomiele kyseiseen henkilöön?

    VastaaPoista
  6. :D:D Jaahas, vai sitäkö tämä nyt on, ihan pakkomielle.. Yleensä kutsuttais rakkaudeks, mut anyhow =)

    VastaaPoista
  7. Toisten on vaa vaikee ymmärtää ^


    Voimia Niina! :)

    VastaaPoista
  8. eiks tätä sun eksääs haittaa yhtään että pidät teidän yhteisiä pusukuvia kaikkien nähtävillä vaikka ootte eronneet? :o en tarkottanut nyt millään pahalla mutta itseä ainakin häiritsisi. voimia, kyllä se elämä vielä voittaa vaikka aikaa vaatiikin. nimimerkillä kokemusta on.

    VastaaPoista
  9. Eipä se mitään oo sanonu.. Eiköhän se asian ilmasis jos sitä häiritsis:-) Ja tässä tää ero ei enää niinkään haittaa, vaan eräs toinen juttu tähän liittyen. Mutta jos ex-poikaystävälläni on jotai valitettavaa näistä kuvista, tulkoon itse sanomaan =)

    VastaaPoista
  10. tosi kivan näköinen toi bleiseri!:)

    http://riinamaaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljo! Mie oon pitkää jo yrittänykki ettiä jotai bleiseriä ja nyt sellasen viimein löysin :) Ku toi ei ollu ku 25€, yleensä kaikki mitä oon kattonu ni lähemmäs neljääkymppiä..

    VastaaPoista
  12. oi sie oot nii kaunis!! ja siul on ihana blogi!♥(: voi ei erositte saminkans:( voimia siulle!(:♥ muuten näin siut yks päivä(:

    VastaaPoista
  13. Haha, kiitos toosi paljo! Ja niihä me erottii mut elämä jatkuu, täst viel noussaa. ;-)
    Missä sie miuta näit ? :D Mie en tähä voi oikee mitää sanoo ku kommentoit anonyyminä:)

    VastaaPoista
  14. Miks kirjotat vieläki kaikkii samin kuvii fbs et söpis <3 rakastan siuta vieläki <3 etkö osáa olla hiljaaa ja antaa menneitten olla ?:DDDDD

    VastaaPoista
  15. Osaan, enkä oo nyt vähä aikaa edes kirjottanu mitää:-) Ja ehkei tää oo siun asia, joten voitko olla puuttumatta kiitos ? :)

    VastaaPoista