keskiviikko 9. marraskuuta 2011

When we stand together






Heipähei:-)
Tänää ei asukuvat oikei onnistunu, jostai kumman syystä. Mutta älkää välittäkö!
Eipä miul oo oikei mitää kummaa kerrottavaa. Oon tänää ollu ihan poikki ja väsyny, ei oo energiaa oikei mihikää.. Käytii vaan pikaseen kahvilla poikaystävän ja yhen kaverin kanssa. Loppuillan oon vaan pyöriny kotona tehden läksyjä ja katellen telkkarii! On mukavaa välil olla kyl iha kotonakii. :)
Loppuviikoks ei oo mitää ihmeitä luvassa.. Kotona menee aikalailla, sunnuntaina tulee isovanhemmat syömää. Lauantain meen sit teatterii kattoo Dogvillen! En ees muista millo oon viimeeks käyny teatteris:-D Mut nyt mie lähen kattomaan bb:tä, hyvää illanjatkoo kaikille!

♥Niina

ps: Miul on ens maanantain kampaaja ja en tiiä yhtää mitä teen. Haluisin punasii raitoi tai sit jotai tummaa, en osaa päättää.. Help?

8 kommenttia:

  1. ois kiva joskus kuulla, et tänään asukuvat onnistui

    VastaaPoista
  2. nii miustaki :) mutku miul ei oo sinäänsä ketää kuka vois kuvailla näitä asuja, joten tääl sisällä pimeessä nää asukuvat ei tuppaa onnistumaa.. Ei voi minkään. :-)

    VastaaPoista
  3. Silläkin välillä juu, kuinka niin? :-D Tiiän et kuvaan ehkä väärin, oon vast alottelija kuvaamisen suhteen mut osaan kyllä käyttää noita muitakin osittain. Pitäisi vaan opetella ihan ajan kanssa noita muitakin asetuksia. :)

    VastaaPoista
  4. Nii siis meinasin ettet tarvi hirveesti kuvaajaa jos automaattia käytät. Joo no valotus on aika perseellään, mut muutenhan noi kuvat on ihan jees. Jos et osaa valotusasetuksia vielä käyttää niin valojen pitäminen kuvaustilassa auttaa ainaki vähäsen :)

    VastaaPoista
  5. Nii ei tarviikkaa, mut on vaa kauheen vähä tilaa missä kuvata tai mihin ylipäätänsä pistää kamera, jotta asu näkyisi hyvin :D Mutta kiitos kuitenkin vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Millanen se Dogville oli?

    VastaaPoista
  7. Aika sekava, en pysyny iha peräs mut kattoha sen. Oli kiva kyl käydä teatteris pitkäst aikaa, mut joteki ei kolahtanu miuhu. :-D En oikei tajunnu koko jutun juonta..

    VastaaPoista