maanantai 25. marraskuuta 2013

OUTFIT



Moikka !

Tulin pikaisesti postaamaan teille ja käynnistämään uuden viikon täällä bloginkin puolella. Sain tuossa noin viikko takaperin eräältä anonyymilta kommentin, jossa pyydettiin ottamaan asukuvia muuallakin kuin neljän seinän sisällä. Ajattelin ottaa neuvosta vaarin ja sain ihanan serkkuni kuvailemaan miuta pikkusen tuolla hyytävässä ulkoilmassa ! Päällä kylläkin kaikkea mukavaa ja rentoa, kun käytiin kiertelemässä kauppoja.

Tää viikko on alkanut hyvin, jossei lueta mukaan sitä, että kävin tänään eräässä kaupassa, tarkoituksena ostaa puhelimeen uuden kuoret. Tulin kotiin ja niin, paketissa oli takakansi. Kävin erikseen myyjältä vielä kysymässä puhelimeeni suojakuoria ja mitä sain.. Pitää huomenna kai käydä nää palauttamassa.
     Mutta työpäivä oli mukava, rento, hauska. Sai uutta puhtia tälle viikolle. Kohta ois salin vuoro - oon aina niin innoissani sinne menosta! Se on ainut paikka, jossai tosiaan viihdyn yksin. Ei ole mitään parempaa kuin ähkiä siellä omassa rauhassa, kun järkyttävän aggressiivinen salimusiikki soi korvilla.♥

Palataan astioille taas toiseen kertaan ! Mukavaa viikkoa kaikille ☺

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti