sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Everything that kills me makes me feel alive

 Hehah, työpaikkahuumoria..
Iskä toi Tallinnasta tuliaisia.. Lovely, isn't it?:3

Heyheyhey !

En oikein enää osaa aloittaa näitä postauksia, tuntuu että jokainen alkaa jotenkin pahoittelemalla hiljaisuuttani tai muuta vastaavaa? Jokatapauksessa, nyt olen täällä taas ja asiaa on vaikka muille jakaa!

Viikonloppu oli taas ihan huippu. Juhlittiin parhaan (kissa)kaverini N:n synttäreitä: ensin istuttiin iltaa Pumpussa josta myöhemmin suunnattiin Gigglin' Marliniin. Synttäreiden teemana oli kissat, kuten jokainen varmaan kuvista huomaa. Kerättiin suhteellisen paljon katseita illan aikana, mutta ihan hauskaahan se vain oli. Ilta oli - ainakin miun osalta - kaikin puolin onnistunut ja hauska. Mie myös lauloin ensimmäistä kertaa karaokea, vaikka vasta vannoin, etten tee sitä koskaan.. Noh, never say never. Ihan hyvin se Samuli Putro taipui meiltä :-D

Viime viikolla kävin myös ostamassa salikortin itselleni pitkästä aikaa ja onneksi kävin! Se oli jotenkin monen mutkan takana hankkia se uudestaan, etenkin, kun tällä kertaa N ei ollutkaan enää mukana sitä miun kanssa hankkimassa. Tää saattaa kuulostaa vähän hölmöltä, tiedän. Mut jotenkin oon kauheen epävarma aina kaikissa uusissa tilanteissa, hyvänä esimerkkinä tää salilla käyminen. Jotenkin pelkäsin vaan muiden ihmisten tuomitsevia katseita, että mitähän muut miusta aattelee ja teenköhän jokaisen liikkeen ihan väärin. Mutta hällä väliä, pistin hurjan aggressiivista musiikkia vaan korville ja menoks! 
       Oon myös alkanut opettelemaan tätä kotona olemista. Ainakin pikkuhiljaa. Tuo Dexter koukuttaa miuta niin pahasti, että nyt tuntuu jopa hyvältä olla välillä kotonakin vällyjen välissä ja tuijotella monta jaksoa hyvää sarjaa. :-)

Mutta nyt, oon kai höpötellyt tarpeeksi yhteen postaukseen? Näitä kissakuvia saattaa tulla vielä myöhemminkin tänne blogin puolelle, sillä meistä otettiin aikas monta kuvaa myös tuolla Gigglinissä. Saa nähdä, jos uskallan jotain niistä julkaista täällä.. Mutta nyt, tasapuolisesti kaikille hyvää yötä ja kivaa alkavaa viikkoa!

♥Niina

PS: Miuta alkaa jotenkin karmimaan nää isänpäivät.. Kaksi vuotta sitten erosin, viime vuonna olin kuumeessa ja tänä vuonna olin katsomassa OOPPERAA. Mitä miulle on oikein tapahtumassa? :-D Haha. Mutta ei sillä, onhan se kokemus tuokin. Nyt on nähty Tomi Metsäketo, Pentti Hietanen ja Jyrki Anttilakin livenä. Voinko vähän ylpeillä vai pitäisiköhän tää pitää vain ihan omana tietonani..?

2 kommenttia: