keskiviikko 20. marraskuuta 2013

I never knew you had such a dirty mind



Hei vain :-)

Heitetäänpä tähän muutamat kuvat teidän illan ratoksi ! Sain (vihdoin) kuvailtua teille nuo uudet Nelly.comista tilatut vaatteet. Ärsyttää ihan hirveesti kun päivänvalo ei riittänyt ja mie tökerösti kuvasin noi lisäsalaman kanssa, jota hädintuskin osaan käyttää.. Noh, kai nää nyt menee pahimmassa hädässä. 
      Tykkäsin kyllä noista kaikista vaatteista ihan hirveesti ja ajattelinkin, että voisin laittaa tuon kimaltelevan topin ehkäpä Hedbergin keikalle. Vai mitä olette mieltä, onko se liikaa..? En ole vielä päättänyt mitään :-)

Huh, en muista millon viimeeksi olen ollut näin poikki. On herätty tänään neljän jälkeen aamulla, kahdeksan tuntia töissä jonka jälkeen jalat huusi Hoosiannaa ja lujaa. Töiden jälkeen näin S:ää pitkästä aikaa ja siitä vielä salille. En oo nyt ihan läsnä tässä maailmassa, tai ei ainakaan siltä tunnu.. Mutta hyvä päivä, hyvä päivä :-)
Huomenna sitten rakas ystäväni L tulee Lappeenrantaan ja pääsen pitkästä aikaa viettämään aikaa hänen kanssaan ! Mutta palataan näihin tunnelmiin vähän myöhemmin, nyt katson vähän aikaa Dexteriä. Ainakin niin kauan, kun silmät pysyy auki.. Öitä !

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti