torstai 28. marraskuuta 2013

I don't mind the rain


Hei kaikki !

Kahden pienen kollaasin kera tulin teitä vielä tervehtimään näin torstai-illan ratoksi. Viikko lähenee loppuaan, thank God. Kyllä taas tuntee tehneensä töitä ja paljon muutakin, jokainen ruumiinosa vaan huutaa Hoosiannaa. Mutta hyvä viikko on hyvä viikko ja se luultavasti vielä jatkuu sellaisena aina sunnuntaihin asti!

Tänään suuntasin töistä suoraan rautatieasemalle; kävin ostamassa junalipun, sillä lähden huomenna heti töiden jälkeen Kouvolaan rakkaan L:ni luo♥ Ensimmäistä kertaa ollaan siellä ihan kahdestaan, kun N ei nyt päässyt tulemaan. Mutta meille tulee varmasti hauskaa ja kamerakin on jo lähtövalmiina laukussa, joten luultavasti saatte myöhemmin kuvia viikonlopustani !

Nää kuvat on aika turhia eikä oikein liity yhtään mihinkään. Sen huomasin, ettei miun naama oo kyllä yhessäkään kuvassa peruslukemilla. Tässä näette sen oikean Niinan, kaikki muu on vain valhetta ;-) Ei vaan, nyt lähden fiilistelemään uusia biisejä joita äsken latasin ja voin mennä hyvillä mielin nukkumaan. Hymyilen täällä yksin ilman syytä, mut tää on oikeestaan ihan kivaa. Voi että kun vaan osaa olla onnellinen♥


♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti