perjantai 29. maaliskuuta 2013

You know, I've been a bad girl.



Mooooooooi B-)

Voi että, se on loma ny! Oon niin kaivannu tätä ja oon myös ansainnukki tän. Neljä päivää pelkkää juhlaa (not). Mutta kumminkin♥

Noniin joo. Nää postauksen kuvat ei nyt ollu ihan parhaimmasta päästä, mut onpahan jotain. Tää viikko hurahti hirveen nopeesti ohi ja siit jäi hyvät fiilikset. Etenki siks, koska miulla varmistui(??) kesätyöpaikka. Ihan sama mesta ku viime kesänäkin, pääsen taas trukin rattiin istumaan ja aiheuttamaan hämmennystä kivivillatehtaalla. 


Tää ilta meni taas, kumma kyllä, B:n luona + pari muuta ihanaa urosta mein seurana. Tilattiin pizzaa ja höntyiltiin kuten tavallista, mutta väsymys vei tällä kertaa voiton. Huomen uus yritys ja vois harkita jotakin leffaillan tapaista! 


Oon. Ihan. V*itun. Onnellinen. Äääk. Meinasin sanoa, että on perhosia vatsassa mutta.. Se taitaakii olla vaa nälkä. Mikä on kyllä ihan yleistä näin puol kaks yöllä, ehkä sitä joutais nukkumaan. En nyt ainakaa keksi mitää kovin erikoist kerrottavaa tähä hätää! Vois hankkiutua ens viikolla kampaajalle tai edes sitä seuraavana, tää juurikasvu on häiritsevä. Ajattelin ilmoittaa. Ei tästä tuu nyt mitään, hyvät yöt! :-D

PS: Tässä teille kuva - minä parhaimmillani.♥ Aina valitetaan tekohymystä ja kun näytän joka kuvassa samalle, ni nyt saatte jotain muuta, hah.


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti