tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lines and phrases, like knives, your words can cut me through



Heeeei!

Näin suihkunraikkaana ajattelin tulla teille vähän juttelemaan, vaikkei miul nyt mitää äärimmäisen tärkeetä oo. Mut haluan vaa jakaa tätä yletöntä hyvää fiilistä :-)

Tää päivä ei oo poikennu millää tavalla edellisistäkään päivistä oikeastaan. Oon vaa ollu töissä, kotona ja nähny kamuja. MUTTA yks asia miun on ihan pakko tulla jakamaan tännekin, sai miun hymyn huulille moneksi moneksi tunniksi. 
    Tänään töissä sain lukea yhen sähköpostin, jonka loppuun oli kirjoitettu pitkä pätkä miulle. Olin saanu kiitoksia yhden pojan vanhemmilta. On ollu kuulemma sille pojalle tosi tärkeetä, et oon antanu sille huomioo ja piirtäny sen kanssa aina töissä merirosvoja, ritareita ja millon mitäkin. Miulle tuli niin hyvä mieli niistä sanoista, etten tienny mitä sanoa. Hyvä etten käyny itkemää, hahah :-D Mut silti, tuli kerrankin hyödyllinen olo. On aina ilo olla niiden lasten kanssa enkä edes tarvis mitään erityisiä kehuja, mut tää tuntu hyvältä. Ja tuntuu edelleen. Voi että :-)

No anyway, tää viikko on ja tulee olemaan hirveen kiireinen. Ei sinäänsä et ois kauheesti jotain ''tärkeetä'' tekemistä mistä pitäis stressata, vaan esim. huomennakin on miun ihanan serkun 21-vuotis synttärikahvit ja torstaina pääsen taas viettämään laatuaikaa iskän kanssa sulkapallon merkeissä.♥ Perjantaina sitten pitkästä pitkästä aikaa sinne Kouvolan suunnille, tätä on venailtu! Nyt unille, kello on jo ihan liikaa. Öitä, puspus.

♥Niina

Ja tää siks koska House ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti