tiistai 26. maaliskuuta 2013

Quit making it hard when it's so simple


Heya! ;-)

Ihanaa olla kehissä taas. Oon ollu yltiömäisen hyvällä päällä viime aikoina, täynnä tekemistä ja hyvää mieltä ni en oo ehtiny pysähtyä kirjottelemaan mitään tänne. Harmi sinäänsä, koska tykkään bloggaamisesta tosi paljon ja tekis mieli aina kertoa kuulumisia ja laittaa kuvia, mut ikinä ei vaan ehdi!

Pari viime viikkoo on ollu tosi ihania. Viime viikon torstai esimerkiksi oli elämäni paras, koska Karri Koira.♥ Saatiin hengailla back stagella sen kanssa, haettiin sille safkaa ja miu hyllyä koristaa Karri Koiran juomapullokin! Haha.
Oon myös hurjan paljon fiilistelly kevättä ja oon saanu laittaa miun lempikengät eli converset jalkaa! Pelkästää se tekee miut iloseks. On ollu muutekii vähän (ja vähän enemmän..) kevättä rinnassa. Oon käyny shoppailemassa pitkästä aikaa, käväsin baarissa vähän aikaa sit ja sellaista tavallista.
Onneks tää viikko on normaalia lyhyempi ja torstaina lähetään taas Kouvolaan N:n kanssa! Ainakin näillä näkymin. En jaksais lakata hypettämästä miun hyvää fiilistä, mut tää postaus on jo nyt liian sekava ni lopetan hetimmiten tähän. Heipparallaa, palaillaan!

♥Niina


4 kommenttia: