sunnuntai 17. helmikuuta 2013

The best you could hope to be is now just a bittersweet memory


Aloha :-)

Aika turhakepostaus tulossa, mut haluun vaan kertoo teille kuulumiset ja purkaa vähän ajatuksia - sitä varten kun tää blogi on. :-) Heha.

Tää päivä on ollu iha hullu, vaikkei oo edes tapahtunut mitään kummallista. Tän päivän jälkee todellaki tietää mitä sanonta ''ei hyvää, jossei jotain huonoakin'', tarkoittaa. Ja oon tainnu kirjoittaa aiheesta joskus ennenkin. Kyl voi taas jostain pikkujutusta paisua iso ja suuri, joka lähtee leviämään sitten kun rutto. Huhhuh. Aina onnistun haalimaan tätä draamaa ympärilleni enemmän ja vähemmän, mut kun sen työntää pois tieltään eikä turhia stressaa, kaikki varmasti kääntyy lopulta parhain päin. Porukka vaan tuntuu kuvittelemaan vähän liikoja itestään ja ettimään virheitä muista. Vaikkei kukaan ole täydellinen, en miekään! Tiiättehän mistä puhun? Jep, sitä mieki. ;-)


Mut tää päivä sisäls paljon hyvääkin. ♥ Näin hirveesti kavereita - niitäkin jota harvemmin näkee. Vähän uusia tuttavuuksiakin osui tielle, kivoja sellaisia! Sain myös yhden anteekspyynnön armahdettua ja oon onnellinen. Välil tuntuu et päivis pitäis olla pari tuntia lisää, että ehtis tehdä tarpeeks ja nähdä kaikkia. :-D Sain myös kertoa huolet, murheet, ilot ja surut muille ja nyt mieli on hyvä. Ja tyhjä. 8-)

Voin siis painua pehkuihin hyvillä mielin. Ja joo, ylhäällä kuvat tän päivän lookista. Tän uuden koneen kamera on omalla tavallaan ihanan outo. Ei laadukas mutta kiva. Toivottavasti en rupee tällä kuvailee nyt kaikkea, muah :-D Mut nyt, öitä ihkut.

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti