maanantai 4. helmikuuta 2013

Hide your bruises from all your enemies


Hei ja kivaa alkanutta viikkoa :-)

Oli taas niin nätti ilma kun pääsin töistä, joten oli pakko nappasta muutamat kuvat! Koitan elvyttää vähän tätä blogia, joka on tehnyt pieni suurimuotoista kuolemaa koko talven ajan. Ei vaan inspaa noi pimeet illat ja ei jaksa kuljetella mitää lisäsalamaa mukana, huoh. Venaan nii kovasti niitä helmikuun pakkaspäiviä ku paistaa aurinko kirkkaalt taivaalt, kirpee pakkasilma ja on pidempää jo valosaa, oioi!

Mutta joo, asioista toisiin :-) Haluisin tän blogin suhteen tehä vaik mitä juttuja, meikkipostauksen aattelin toteuttaa lähiaikoina koska edellisestä on jo vuos. Videopostauksenki haluisin tehä ja saatankin tehdä (!!), mut vaan vähän eri tavalla. Uuden bannerinkin vois väsätä tässä lähiaikoina, kun nyt näitä kotipäiviä oon ruvennut viettelemään oikein urakalla.

Aattelin myös varata kampaaja-ajan parin viikon päästä, mutten vielä paljasta mitä teen. Mut jotain vähän erilaista kumminkin, en malttais odotella. Kauhistuttaa jo tää oma juurikasvu..

Mutta nyt, laitan suuta vähän soukemmalle ja rupeen kattoo sarjoja netistä. Näin alkuun vuorossa Salatut elämät ja Girls. Sen jälkeen vois katsastaa viime viikon Iholla -jakson. Voisi juoda kahvit kaikessa rauhassa porukoiden kanssa, kun kävin ostelemassa äsken vähän herkkujakin kaupassa. Oh, ihanata. Nyt, hetkellisesti heipat!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti