tiistai 19. helmikuuta 2013

Do we not learn from mistakes?


 Hejdå :-)

Ei alkanu tää päivä ihan suunnitelmien mukaa, nimittäi heräsin aivan tajuttoman outoo mahakipuu. Ruoka ei maistunu aamul ja olin iha pihal joten päätin jäähä kotii töihin menemisen sijasta. Iha hyvä sinäänsä, tätä oloa jatku tonne puolille päiville asti. Nyt alkaa jo vähän helpottamaan, thank God!
Oon löhöilly vaa tänää, nappaillu muutamat kuvat ja kattonu vanhoja Iholla -jaksoja. Aattelin viel siivota illalla jos riittäis into siihen! 

Tälle viikolle on jotenkin ihan hirveästi kaikkea tekemistä jo valmiiksi, vaikken oo ees oikein suunnitellut mitään. Eilen kävin pitkästä aikaa J:n kanssa kahvilla ja oli ihanaa jutella pitkästä aikaa kaikki ummet ja lammet. Huomenna lähen iskän kanssa taas pelaamaan sulkapalloa, kun siitä niin innostuin. Torstaina mennään N:n kanssa ostamaan liput Karri Koiran keikalle (!!!♥) ja vähän askarrellaan, heh. Lauantaina on yhen kaverin kakskymppiset, joten niitä juhlistetaan silloin. Onneks ihana L tulee taas Lappeenrantaan, on taas niin kova ikävä vaikka vasta toissapäivänä viimeeksi nähtiin. 

Phuuh ja arvatkaa, nyt on tapahtunut ihme! Miuhun iski eilen illalla ihan hirvee urheiluinto! Siis miuhun, mitä? Tätä ei tapahdu edes kerran vuodessa.. Tein eilen illalla ihan innoissaan vatsoja ja olisin tänäänkin lähtenyt lenkille, mut ehkä nyt vaan lepään tän päivän. Huomenna se sulkkis ja jos loppuviikosta harkitsis sitä lenkkeilyä. Oon ihan innoissani, toivottavasti tätä fiilistä jatkuu pidempääkin..

Nyt päiväkahvit keittymään ja sit taas kattelemaan kaikkia eri ohjelmia. Heipu!

♥Niina


5 kommenttia:

  1. Siis miulle on kanssa iskeny kunnon urheiluinto! Tänääki oisin lähteny vaik heti lenkille koulun jälkee, mut ei uskalla vielä nuhan takia. :( mut hei ihanaa, myö nähää viikonloppuna ja ensviikolla!! <3 p.s. mis karri koiran keikka? ;D

    VastaaPoista
  2. sul on ain ihme tekohymyjä tosi monessa kuvassa, niist oikee näkee ettet hymyile sellai aidosti ja se on vähä ärsyttävää :D plus iha hyvä jos alat urheilee, tekee sun kropalle (varsinki jaloille) iha hyvää kun siellä mäkin luukulla niin useesti käyt/käytte terveisin mc-stalkkeri

    VastaaPoista
  3. mitä meinasit ensi vuoden duunata jos et vielä pääse kouluun? samaan harjoittelupaikkaanhan ei saa jäädä puolta vuotta pidemmäksi ajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en oo itseasiassa ihan kauhean pitkälle vielä asiaa suunnitellut.. :-D haen tottakai nyt kevään haussa kouluun ja todellakin aion panostaa tällä kertaa. Miul on _suht_ varma kesätyöpaikka, ei siis tietenkään satavarma mut ainakin kesä menis niissä merkeissä, toivottavasti.

      Sit alkaiskin jo koulu, jos alkaa. Ja jos ei niin sitte pitää taas keksiä muita vaihtoehtoja, töitä tai sit toine 6kk jossai työharjottelus, vaikkei se täl hetkel kyl kuulosta kauhee hyvälle idealle. :D Mut oon ihan tietonen ettei yhes paikas voi olla ku 6kk ja miul tulee tuo täyteen ens toukokuussa. Sit on taas maailma iha avoin :)

      Poista