perjantai 15. helmikuuta 2013

''Happiness is like a kiss. You have to share it to enjoy it.''


Heissansaa!

Hurja kun aika menee niin nopeasti. Itsehän vasta tanssahtelin vanhoja ja nyt niistä on muka kulunut jo kaksi vuotta..? Höpöhöpö. Jokatapauksessa, nyt oli miun ihanan veljen vuoro tanssia. Ja hyvin tanssikin, nyt voin isosiskona olla ylpeä! 
 Onneks pääsin karkaamaan töistä ajoissa ja pääsin kattelee sitä pukuloistoa, joka on muuten muuttunut ihan kauheasti parin vuoden aikana. Oli jos jonkinlaista asua, tosi hienoja kumminkin kaikki. Tytöt oli kauniita ja pojat komeita!

Tää päivä on menny kotona loikoillessa. Oon viettäny laatuaikaa omien vanhempien kanssa, että menee se perjantai toki näinkin. Vaikkei todellakaan ollut tarkoitus. Kävin mie kaupassakii ostamassa illan mätöt.
Mut hei! Oli tässä päivässä jotain hyvääkin, kute joku saattoi jo facebookista bongata ;-) Kävin isin kanssa Mustassa Pörssissä uuden koneen toivossa ja sellainenhan me sitten löydettiin. Tää on joku Asuksen suht perus, miul on vaan aika paljon totuttelemista tähän käyttöjärjestelmään. Mut hiljaa hyvä tulee!

Nyt lähden unten maille, oon hirmuisen väsynyt. Toivottavasti en näe painajaisia - niinku päikkäreillä.. Hyvää viikonloppua ihanat!

♥Niina
Ekat otokset uudella koneella! 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoi kuviii ja noi hiukset! Sopii teikälle tosi kivasti! :)

    VastaaPoista
  2. Tää o ihana blogi ;o ! Osaat kirjottaa tosi hyvi (: Kyllä tätä jatkossaki lukis..

    http://rejoslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista