perjantai 16. marraskuuta 2012

Sick & tired


Aloha!

Kuuleehan sitä taas miustaki jotai. Tulin nyt jakamaan teille nää kuvat - ne ei oo kauheen hienoja tai tärkeitä millään tavalla, mut halusinpahan nyt ne tänne laittaa ja kertoa hiljaisuuteni syyn :-) Vai kerroinko jo sen edellispostauksessa? En muista, haha.

Kumminkin, oon nyt viikon makoillu täällä neljän seinän sisällä kovassa kuumeessa. Tää on ollu jotain ihan kauheeta, mut oli ihan odotettavissa, että kun alotan niitten lasten ympärillä, että sairastun. Etenkin, kun en syysflunssaa tai mitään oo koko syksynä edes pitänyt. Noh mut nyt alan olla jo paranemaan päi, tänää jo kerra meni alle 37:n! Ekaa kertaa koko viikkoon ja oon ilonen. Tositosi ilonen. Miul on niin ikävä jo niitä pikkusia muksuja, ne on niin hellyyttäviä.
Tässä kyl tuli vaan sellanenkin juttu tänään ilmi, et miun työnantaja oli lievästi mokannu työsopimusten ym juttujen kanssa. Mut pointtina se, etten välttämättä saa mennä maanantaina töihin, koska vakuutukset ei oo voimassa..? Mut ken tietää, se selviää maanantaina, jos tää tauti on siihe mennessä lopullisesti selätetty :-)

Kohta untenmaille, hyvää viikonloppua ihanat!

♥Niina

English: Hey everybody :-) I've been so quiet lately, sorry about that. I've been sick for a week so that's why you haven't heard about me. But now I'm already feelin' a bit better! Yay :)

4 kommenttia: