keskiviikko 28. marraskuuta 2012

I'm not afraid to take a step

Hei ihanat!

Alkaa tää blogin laatu taas mennä pienimuotoiseen laskusuhdanteeseen. Voin syyttää tästä töitä, mutta myös itseäni. Yritän aina kuvailla teille edes puhelimella joitain juttuja, mut eihän se laatu ole parhaimmasta päästä siinä tapauksessa. Jos sitä vaikka viikonloppuna tekisi jotain astetta jännempää kun kävis töissä & kahvilla sen jälkeen, niin voisi kameraakin raahata mukana!

Tässä muutamat ''asukuvat'' ,jos niitä siksi voi kutsua. Hyvälaatuisia vessakuvia ja keskimmäisen nappasin töissä, hähä! Tänää oli kiva päivä, töissä kuin vapaa-ajalla. Lapset on ihania ja miun kaverit on ihania. Yks asia vähä vaivaa mieltä, mut kai tän kanssa voi elää. Mut hei viikonloppu lähestyy, joko teillä on kivoja suunnitelmia? Viikonloppuna vaihtuu jo joulukuu, pitäs kai ostaa joulukalenteri..

♥Niina

4 kommenttia:

  1. eiköhän se oo tullut jo kaikille selväksi, että "lapset on ihania" :Dd kai sua on siellä harjoittelupaikassa myös opastettu, ettei lapsiin saa luoda liian tiivistä suhdetta ja kiintyä liiaksi. erityisen tärkeää on myös etteivät he kiinny työntekijöihin saati sitten vaihtuviin harjoittelijoihin liikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on tullu, en tiiä :) Mut enköhän mie saa täällä kirjottaa mistä haluan, joten voin vaikka toistaa sen vielä viidessätoista seuraavassa postauksessa.

      Ja enköhän mie tiiä mitä mie teen :-) osaan hommani, älä sie puutu jookos?

      Poista
  2. onko sulla instagramia? :) oisi kiva seurailla sua siellä, jos sellanen vaan löytyy!

    VastaaPoista