torstai 8. marraskuuta 2012


Heippa!

Ihan kolmen kuvan kera tulin teitä morjenstamaan. Nää ei oo hyviä, mutta menettelee. Muuten alkaa tää blogi olla hätää kärsimässä kun taas töiden takia tulee liian pitkiä hiljaisuuksia - enkä halua sitä taas.

Tää viikko on ollu ihan superi, toi päiväkoti on niin miun paikka! Lapset on ihania ja tykkään olla niiden kanssa. Yks kutsu jo miuta tänään muruseks, aw♥ Ainut että heti paikkaan päästyäni ni meikäpoika sai flunssan. Tänä aamuna se iski eikä hyvälle näytä.. Noh, viikonloppu aikaa parannella!

Eikä miulla sitten muuta. Tos on nyt eka kunnon kuva (tai no kunnon ja kunnon) siitä miun rustokorusta! Se on parantunu tosi hyvin, en kyl voi tolla kyljellä vielä nukkua enkä oikein pitää pipoja mut ei se oo enää kosketusherkkä eikä mitään. Ja tykkään siitä edelleen, kahden viikon jälkeenkin. Ei kaduta ;-) nyt suihkuun ja nukkumaan, heippa ihanaiset!

♥Niina

7 kommenttia:

  1. Mina ola Habah Anonymah. Mina tukka sinu kasikarva. Ne ola jumalaise kaunis. Mina ei valehela. Mina seura sinu bloki. Mina jumaloida sina. Sina ihana tuleva vaimo. Sinu tuleva nimi ola Niina Anonymah ja sina leipo minu pitsa taikina. Sina et sita viela tieda. Mina tieta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDDD ööööö kuka oot? hahah päivän naurut!

      Poista
    2. Habah Anonymah. Sina tieta, etta mina tykka sinu paljo. Niin paljo, etta ensi vikolla mina vuokra pari iso miesta ja mina kaappa sinu kokona. Mina lennatta sina tanne Turkki maa minu luokse ja sina sada leipo minu pitsa taikina. Sina et sita viela tieda. Mina tieta. Sina tuleva kaunis vaimo.

      Poista
  2. http://fancyfeeling.blogspot.fi/2011/06/i-hate-goodbyes.html

    onko sulla viel noi korvikset? voin maksaa vaikkka 10e jos myyt ja postitat ne mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan miulla ne edelleen, mut emmie niitä myy, sori :( :D

      Poista
  3. onko mitään hintaa millä möisit :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en usko :-) voithan itse mennä seppälästä kurkkimaan, oisko noita / ton tapasia vielä! tai ehkä yhtä kivat osuu vielä kohdalle siullekin :)

      Poista