sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ylioppilas!


Moi!

Rikon nyt tämän hirveän blogihiljaisuuden ja pikaisesti tulen tänne päivittelemään. Oon niiiiiiin pahoillani etten oo ehtiny enkä jaksanu kirjottamaa viime viikolla.. Oon jokapäivä niin väsynyt tai menossa johonkin, en oikein ehdi kuvailemaan. Mut pitihän nyt ylppäreiden kunniaksi tulla kirjoittamaan♥

Lukio on siis pulkassa, ihan uskomatonta. Eilinen oli mahtava, vaikka sitä jännitinkin. Lakitus meni kuitenkin hyvin ja juhlat oli kivat. Me oltiin vuokrattu yks kiva paikka suhteellisen halvalla ja pidettiin juhlat siellä, koska oli enemmän tilaa, kuin kotona olisi ollut. Juhliin tuli noin 40-50 henkeä, eli ihan sopivasti. Tänään kävi sitten vielä muutama vieras kotona kahvilla, kun ei eilen päässyt tulemaan.
Juhlien jälkeen menin parhaan kaverini ylioppilasjuhliin, siellä pienet etkot ja sitäkautta baariin. En oikeestaan oo baari-ihmisiä, mut olihan se nyt pakko lähteä! Oli kyl ihan kiva ilta, vaikka kotiuduin jo kahdelta..

Tänään kävin kummieni 40-vuotis hääpäiväkahveilla ja oli ihana nähdä serkkuja ja niiden pieniä lapsia! Ne oli niin söpöjä, tuitui. Pienin oli 8kk ja se hymyili niin paljon! Ai että, ihana..♥

Nyt en kuitenkaan muuta höpise, pakko se on mennä suihkun kautta nukkumaan. Huomenna taas pirteänä aamuvuoroon! Tuo työpaikka on kyl niin loistava. Positiivista palautetta saa päivittäi, välil se on suhteellisen rankkaa kanniskella isoja vuorivillarullia näin pienelle tytölle mut samalla myös superhauskaa! Joka päivä oppii jotain uutta ja työporukkakin on mahtava. Perjantaina aloitti meidän kanssa yks miun ikänen tyttökin, joten aina vaan paranee. Huomenna myös miun pikkuveli ja serkku alottaa samaisessa paikassa, vaan eri tehtävissä. Voiko parempaa ollakaan? Tuskin :-)
Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikkoa!

♥Niina

Koitan skarpata ensi viikolla, jos saisi postailtua useammin kuin kerran viikossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti