keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Cottage life

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Terppa!

Tiedättekö, kun kaikki tuntuu menevän hyvin ja mikään ei jaksa masentaa?

... Miulla on just sellainen fiilis nyt! Töissä menee hyvin - siirryimme jo tekemään urakkaa ja palkkakin parani. Joka aamu menen sinne hyvillä mielin, kertaakaan ei ole ärsyttänyt pätkän vertaa. Viihdyn siellä vähän turhankin hyvin.

Muutenkin viime päivät on ollu superkivoja. Ihania päiviä ihanassa seurassa. Oon alkuviikon melkein asustanut mökillä - eilen ja toissapäivänä kavereiden kanssa, tänään kävästiin äitin kanssa vähän valmistelemassa juhannusjuttuja. Heitin talviturkinkin jopa maanantaina! Saunottiin paljon, tehtiin ruokaan, rentouduttiin, otettiin paljon kuvia, uitiin, hemmoteltiin itseämme kasvonaamioilla ja vaikka mitä mukavaa. Eilen tuli vettä taivaan täydeltä, mut se ei meidän mökkeilyä haitannu. Onneksi oli katto pään päällä :-)

Kuvissa muuten pari saamaani synttärilahjaa! Ainankin tuo silmälasi -kaulakoru ja pyöräsormus. Samoin tuo maailman suloisin meikkipussi, ihan miun näköinen!

Töissä käymisellä on hyväkin puoli, nimittäin palkkapäivä. Ja oon tässä miettinyt, että voisin ostaa kameraani uuden rungon. Tällä hetkellä käytössä on toi Canon 350D, mut se alkaa olla jo niin ikäloppu.. Ajattelin ehkä Canonin 1100D tai 550D, kumpaa te suosittelisitte?
Ensi viikolla pyrin myös menemään kampaajaan ja meikästä tulee sitten astetta vaaleampi, I-H-A-N-A-A!
Mutta, huomenna viimeistä viedään ja sitten lähden Taipalsaarelle juhannuksen viettoon. Joten hyvää juhannusta kaikille ihanille, pitäkää hauskaa!

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti