torstai 7. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Nuorta lempee :-)


Moikka ja hyvää torstaita! Huomenna alkaakin viikonloppu, oon niin oottanut tätä♥

Pikaisesti tulin jakamaan kuulumisia tänne blogin puolelle. Päivät menee töissä, senhän te jo tiedättekin. Oon jokapäivä ihan superväsynyt ja en koskaan jaksa tehdä mitään ja kamerakin jää aina kotiin.. Harmittaa niin paljon ku tää blogi on mennyt vähän tälläseks :-(
Jokatapauksessa, viimeaikoina oon töiden lisäks käyny Taipalsaarella kaverilla, viettäny koti-iltaa, nauranu yhen ihmisen jutuille, tapasin ekaa kertaa yhen ihmisen joka asuu Jyväskylässä (pus♥), käyny ettimässä porukoiden kanssa mökille puutarhakalusteita ja semmosta tavallista. Tänään saatiin töissä uudet työvaatteet ja jumankauta, niissähän on miun nimi!

Huomenna ois palkkapäivä ja lähen L:n kanssa shoppailemaan illalla. Ihana kun saa heittää aivot narikkaan ja nauttia viikonlopusta♥ Harmittaa vaan niin paljon, että ens viikolla oon ''yksin'' kesätöissä, kun ne kaks muuta kesätyöntekijää on iltavuorossa. Just ku sain uuden ihanan työkaverin jonka kanssa tuun tosi hyvin toimeen, ni sit meidät erotetaan.. Vaikka eihän töihin oo tultu pitämään hauskaa ja kaveeraamaan, mutta silti! Nyt kuitenkin iltakahville ja nukkumaan. Heippa!

Ps: pliiiis ihmiset lukekaa tää ja auttakaa miuta!! Mie tos yks päivä kuvasin teille videopostauksen, mut se on liian pitkä, jotta saisin sen suoraan bloggerin kautta tänne. Ni mikä ois järkevin/helpoin tapa ladata se tänne? Oon muistaakseeni vimeota joskus kokeillu mut koska mie en mikään tekniikan ihmelapsi oo, en sitä tainnu tänne saada.. Pitäs varmaan kokeilla uudestaan tai onko teillä muita ideoita? :-) Ois kiva saada tänne se videopostaus laitettua, koska en ehi niin usein kirjottelemaan enää. Help!

♥Niina

1 kommentti: